Antena Căutare

Wayne Bridge si-a anuntat retragerea din nationala Angliei

Fundasul stanga Wayne Bridge a anuntat, joi, printr-un comunicat, ca nu va mai onora convocarile la nationala Angliei dupa scandalul in care a fost implicat alaturi de John Terry, prezenta lui sub comanda lui Fabio Capello fiind un factor de divizare a echipei, informeaza BBC.

"M-am gandit mult in legatura cu pozitia mea in echipa Angliei dupa evenimentele din ultimele saptamani. A fost intotdeauna o onoare sa evoluez pentru Anglia, dar cred ca prezenta mea in nationala este acum de neconceput si ar putea diviza echipa. Din pacate, pentru binele echipei si pentru a evita alte distractii, am decis sa anunt ca nu voi putea onora convocarea. Am anuntat conducerea azi in legatura cu decizia mea. Doresc echipei tot binele in Africa de Sud"


Jucatorul echipei Chelsea, John Terry (29 de ani), si fundasul celor de la Manchester City, Wayne Bridge, se afla in centrul unui scandal mediatic, dupa ce presa engleza a dezvaluit ca londonezul a lasat-o insarcinata pe iubita coechipierului sau de la nationala Angliei si a facut aranjamentele necesare pentru ca tanara sa faca o intrerupere de sarcina, in toamna anului trecut. Esta vorba de Vanessa Perroncel (28 de ani), un model din Franta, care era cea mai buna prietena a sotiei lui Terry, Toni.

In plus, publicatia Daily Mirror a scris ca John Terry a avut o relatie si cu sotia unui alt fotbalist din Premiership, al carui nume nu a fost dezvaluit.

Conform sursei citate, Terry a avut o relatie cu o femeie care a fost casatorita mai multi ani cu un fotbalist de top din Anglia, cu care are trei copii. "John a mai avut relatii extraconjugale si inevitabil acum ies la iveala", a declarat un apropiat al jucatorului.

Selectionerul echipei nationale a Angliei, italianul Fabio Capello, a decis sa-i retraga banderola de capitan lui John Terry.

Nationala Angliei va intalni, miercuri, 3 martie, pe teren propriu, reprezentativa Egiptului, intr-o partida amicala.

sursa:Mediafax

Anghel Iordanescu: "A fost greseala vietii mele ca am antrenat Rapidul"... Stephen Makinwa si Mobido Diakite au refuzat Liga 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x