Antena Căutare

Wayne Rooney ramane la Manchester Utd. A semnat prelungirea contractului pana in 2015

Rasturnare senzationala de situatie in cazul lui Wayne Rooney. Dupa ce in urma cu cateva zile atacantul celor de la Manchester United anuntase ca vrea sa paraseasca formatia din Premier League, vineri la pranz, situatia s-a schimbat radical si englezul a semnat prelungirea contractului pana in 2015, informeaza jurnalistii britanici de la “The Sun”.

"A iesit cum ne doream. I-am spus mereu lui Rooney ca usa mea ii este deschisa. Sunt incantat ca ramane la Manchester United. Va fi un model pentru mai tinerii nostri jucatori"


"Sunt bucuros sa semnez cu Manchester. I-am spus lui Alex Ferguson ca este un adevarat geniu si ca suportul sau neconditionat m-a determinat sa raman", a declarat Rooney pentru "The Sun"

Wayne Rooney s-a transferat la Manchester United in 2004, de la Everton, pentru suma de 25.6 millioane de lire sterline, reusind sa marcheze pentru "diavolii rosii" 92 de goluri in 193 de partide.

Laszlo Tokes isi ajuta fiul prin abuz de putere. A cerut rejucarea unui meci din cauza arbitrajului... VIDEO Gloria Bistrita - Dinamo 0-2/ Cainii au urcat pe locul 4...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x