Avertizări meteo 26 februarie. Cod galben de vreme rea - viscol puternic la munte

Avertizări meteo 26 februarie. Cod galben de vreme rea in Romania, zona de munte.

cod galben de vreme rea

Avertizări meteo 26 februarie. Cod galben de vreme rea in Romania, zona de munte. ANM a anunțat încă de la primele ore ale diminții alertă meteo de intensificări ale vântului și transport de zăpadă în județul Caraș-Severin.

Avertizări meteo 26 februarie. Cod galben de vânt, transport de zăpadă

ANM a emis alerta meteo cod galben la ora 5 dimineața și este valabilă până la ora 9.00. Zonele afectate - Județul Caraş-Severin: zona de munte de peste cota 1800 m;

Se vor semnala: intensificări ale vântului cu viteze la rafală de peste 90 km/h
Fenomene asociate: transport de zăpadă.

Avertizări meteo 26 februarie. Cum e vremea azi în România

În prima parte a zilei de marți, cerul se va menține variabil în aproape toată țara, După orele prânzului, în regiunile estice, vor sosi unele benzi noroase dinspre nordul continentului. Local va ploua slab în Moldova, Dobrogea și Muntenia, în timp ce în estul Transilvaniei vor mai fi și lapovite și ninsori.

Vântul suflă moderat spre tare în sudul și estul țării și slab până la moderat în regiunile intracarpatice. Temperaturile maxime se vor situa între 0 și 5 grade în Transilvania și Maramureș, 5-10 grade în Banat și Crișana, 7-12 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 5-10 grade în Moldova. Cele mai scăzute valori sunt așteptate în extremitatea nordică a regiunii.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri