Antena Căutare

Alertă METEO! Cod GALBEN de vânt puternic în 20 de județe. Vremea rea a făcut deja primele VICTIME

România este pusă sub alertă meteo. 20 de judeţe din vestul, centrul şi nord-estul ţării intră, de miercuri seara, sub cod galben de vânt puternic, până joi seară, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

România este pusă sub alertă meteo. 20 de judeţe din vestul, centrul şi nord-estul ţării intră, de miercuri seara, sub cod galben de vânt puternic, până joi seara, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Atenţionarea este valabilă începând de miercuri ora 22 până joi la ora 18.00 în judeţele Suceava, Neamţ, Harghita, Braşov, Covasna, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea, Gorj, Sibiu, Alba, Caraş Severin, Hunedoara, Botoşani, Iaşi, Bacău, Vaslui, Vrancea, Buzău. În Carpaţii Meridionali va fi viscol puternic.

Potrivit avertizărilor emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali va continua să ningă slab, iar vântul va avea intensificări, mai ales la peste 1.500 de metri altitudine, cu viteze, în general, de 70 – 80 kilometri pe oră, viscolind ninsoarea şi spulberând zăpada.

Însă, vremea rea a început deja să facă primele victime. O femeie de 76 de ani din Craiova a ajuns, miercuri după-amiază, la spital, după ce a fost prinsă sub un copac doborât de vijelie, conform reprezentanţilor ISU Dolj.

Tot victimă a picat și un bărbat din Târgu Mureș , municipiu aflat sub avertizare cod galben de ploi și vânt, după ce a fost lovit, miercuri, de un copac care a căzut din cauza vântului puternic. Bărbatul se află în stare de inconștiență, conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, maior Cristian Virag.

De asemenea, punctul de trecere a Frontierei Turnu Măgurele a fost închis începând de miercuri după-amiază, din cauza vremii rele, conform reprezentanților ISU Teleorman.

Sursa: Mediafax

Cum va fi inarna 2018-2019. Află cum va fi vremea de Crăciun și Revelion 2019... Avertizare meteo! Este Cod PORTOCALIU! Vânt puternic și ninsori viscolite, în următoarele ore. Zonele afectate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x