Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Atenționare de ultimă oră de la meteorologi! Este Cod galben în țară! Localitățile lovite de furtună, în următoarele ore

O atenționare de Cod galben de ploi, grindină și vânt a fost emisă, luni, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), pentru mai multe localități.

O atenționare de Cod galben de ploi, grindină și vânt a fost emisă, luni, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), pentru mai multe localități.

Potrivit ANM, atenționarea de Cod galben este valabilă până la ora 17.30 și vizează zona de munte de peste cota 1800 de metri din județul Suceava și mai multe localități.

Conform meteorologilor, localitățile aflate sub Cod galben sunt: Rădăuți, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Cajvana, Vicovu de Sus, Marginea, Arbore, Vama, Vicovu de Jos, Straja, Frătăuții Noi, Moldovița, Milișăuți, Frătăuții Vechi, Volovăț, Vatra Moldoviței, Fundu Moldovei, Horodnic de Sus, Cacica, Satu Mare, Brodina, Putna, Bilca, Frumosu, Mănăstirea Humorului, Iaslovăț, Voitinel, Pojorâta, Pârteștii de Jos, Solca, Iacobeni, Gălănești, Botoșana, Horodnic de Jos, Sucevița, Sadova, Izvoarele Sucevei, Ulma, Comănești, Moldova-Sulița, Cârlibaba, Poieni-Solca, Burla, Breaza, Ciocănești.

De asemenea, se află sub Cod galben localitățile: Târgu Neamț, Bicaz, Vânători-Neamț, Pipirig, Grumăzești, Bodești, Crăcăoani, Agapia, Bălțătești, Poiana Teiului, Gârcina, Hangu, Ștefan cel Mare, Alexandru cel Bun, Ghindăoani, Negrești, Dobreni.

În zonele aflate sub Cod galben sunt anunțate averse ce vor cumula, local, 25...30 l/mp, descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici, intensificări ale vântului.