Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Vreme anormal de caldă în mijlocul lunii februarie. Zonele din țară în care temperaturile urcă până la 17 grade Celsius 

A doua parte a lunii februarie aduce vreme neobișnuit de caldă în mai multe zone din țară, întrucât temperaturile din termometre vor urca până la 16 grade. 

Vreme anormal de caldă în mijlocul lunii februarie. Zonele din țară în care temperaturile urcă până la 17 grade Celsius

Conform meteorologilor de la Administrația Națională, vremea va fi frumoasă în majoritatea regiunilor din țară, cele mai mari temperaturi înregistrându-se în sudul țării, unde vor ajunge până la 16 grade Celsius.

Luni, în schimb, vremea se încălzește semnificat la București, unde sunt așteptate temperaturi de până la 16-17 grade.

Miercuri încep să se adune norii, vântul redevine activ, iar peste noapte s-ar putea să și plouă puțin. Maximă termică este una de luna martie.

De asemenea, vremea se menține frumoasă și la munte. Deși la primele ore se vor semnala nori în Carpații Orientali și în Meridionali, ulterior se va însenina complet. Vântul va avea răbufniri doar prin masivele nordice, iar stratul de zăpadă rezistă destul de bine, deocamdată.

Cum va fi vremea în ultimele săptămâni ale luni februarie

Săptămâna 17.02.2020 – 24.02.2020
Meteorologii anunţă pentru perioada de mai sus anunţată un regim pluviometric deficitar în cea mai mare parte a ţării. Excepţie vor face zonele de sud-vest, unde catitîşile de ploi vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Săptămâna 24.02.2020 – 02.03.2020
Pentru perioada de mai sus, meteorologii anunţă temperaturi mai ridicate decât cele normale în toate teritoriile ţării. Prognoza arată temperaturi mai mari în partea de este şi sud-est a ţării. Regimul pluviom,etric va fi deficitar între 24.02 şi 02-03, mai ales în zonele vestice şi nord-vestice. În sud-vestul României, ploile vor înregistra cantităţi de apă normale pentru perioada anunţată.

Recomandari