Căutare Live

Meteo 25 decembrie. Vremea de sărbători se va răci treptat

Meteo 25 decembrie. Vremea de sarbatori se va raci treptat in tooata tara, iar temperaturi vor fi cuprinse intre -3 si 8 grade celsius.

Meteo 25 decembrie. Vremea de sărbători se va răci treptat în tooată țara, iar temperaturi vor fi cuprinse între -3 și 8 grade celsius.

Marți, în prima zi de Crăciun, vremea se va ameliora că aspect în toată țară, dar se va răci ușor. Unele precipitații slabe (predominant sub formă de ninsoare) vor mai cădea local în Transilvania, Maramureș, Crișana și nordul Moldovei. Vântul va suflă slab până la moderat în estul extrem al teritoriului și mai mult slab în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între -3 și 2 grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 0-5 grade în Banat și Crișana, 3-8 grade în Oltenia și -1…4 grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Prognoza meteo la munte 25 decembrie

În prima zi de Crăciun vor fi înnorări persistente şi pe arii restrânse, temporar, va ninge slab. Vântul va continua să prezinte intensificări, cu viteze mai mari în zona înaltă, rafalele vor depăşi 80...90 km/h spulberând zăpada. Temperatura aerului va fi în scădere faţă de intervalul anterior.

ANM prognoza meteo pe o lună. Vremea 24 decembrie - 21 ianuarie

Meteo București 25 decembrie

În Capitală, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura aerului va avea valori apropiate de normalul perioadei, cu o maximã ce se va situa în jurul valorii de 4 grade şi minima de -6...-4 grade.

ANM prognoza meteo pe o lună. Vremea 24 decembrie - 21 ianuarie... Meteo 24 decembrie. ANM a emis noi avertizări de vreme severă pentru această noapte...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri