Antena Căutare

Meteorologii Accuweather au anunțat când va fi ultimul weekend de vară 2024. După caniculă, vom avea parte de vreme instabilă

Meteorologii Accuweather au anunțat când va fi ultimul weekend de vară din acest an.

Galerie
Meteorologii Accuweather au anunțat când va fi ultimul weekend de vară 2024. După caniculă, vom avea parte de vreme instabilă | Hepta

Două weekenduri ne mai despart de toamnă, potrivit calendarului. Însă, prognoza meteorologilor Accuweather nu spune același lucru, cu toate că vremea devine tot mai instabilă.

Dacă în săptămânile 19-25 august, respectiv 26 august-1 septembrie 2024 vom avea parte de aceeași caniculă, temperaturile încep să scadă semnificativ după 15 septembrie. Potrivit meteorologilor, pe 19 septembrie, în Capitală, vom avea parte inclusiv de ploaie, notează gandul.ro.

Citește și: Anunț ANM pentru august 2024. Ultima lună de vară o să fie caniculară. Ce vești au meteorologii

Meteorologii Accuweather fac anunțul cu privire la ultimul weekend de vară

Articolul continuă după reclamă

Potrivit meteorologilor Accuweather, săptămâna 9-15 septembrie 2024 va aduce temperaturi în scădere, anunțând venirea toamnei.

Astfel, luni, 9 septembrie 2024, în prima zi de școală, temperatura va fi de 27 grade, cu o minimă de 16 grade. Pentru ziua de 14 septembrie 2024 (sâmbătă) vor fi înregistrate inclusiv averse, anunță meteorologii Accuweather, citați de gandul.ro.

Citește și: Stațiunea din România unde a nins în august. Zăpada i-a luat prin surprindere pe turiști în minivacanța de Sfânta Maria

Prgognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. Cum va fi vremea la finalul lui august și la începutul lui septembrie

Începutul lui septembrie va avea temperaturi mai ridicate față de normalul perioadei. De asemenea, la finalul lui august temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo în săptămâna 19.08.2024 – 26.08.2024

Și la finalul lui august temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.

„Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval”, au precizat meteorologii.

Prognoza meteo în săptămâna 26.08.2024 – 02.09.2024

„Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări, dar mai ales în sudul și sud-vestul teritoriului.

Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane”, se anunță în estimarea ANM.

Prognoza meteo în săptămâna 02.09.2024 – 09.09.2024

Începutul lui septembrie vine cu temperaturi ridicate, spun meteorologii.

„Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sudice și sud-vestice.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, dar cu posibilitatea unui ușor deficit în sud-vestul, nord-vestul și nord-estul țării”, au precizat meteorologii, potrivit meteromania.ro.

Citește AICI articolul integral:

Prognoza meteo 23 august 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Prognoza meteo 25 august 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x