Antena Căutare

Vremea extremă continuă să ne dea bătăi de cap! Orașul Râmnicu Vâlcea, lovit de o ploaie torențială și de grindină 

O ploaie torențială, ce a fost însoțită de grindină, a lovit, vineri după-amiază, orașul Râmnicu Vâlcea, unde apa a acoperit străzile. 

O ploaie torențială, ce a fost însoțită de grindină, a lovit, vineri după-amiază, orașul Râmnicu Vâlcea, unde apa a acoperit străzile.

În imaginile făcute publice pe Facebook de către localnici se poate vedea cum apa căzută în cantități mari a acoperit străzile din oraș.

Citește și: Cod portocaliu de ploi torențiale în România până pe 1 iunie. Zone afectate

Reprezentanţii ISU Vâlcea spun că nu au primit apeluri din partea locuitorilor cu privire la pagube produse de grindină sau de inundaţii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prefectul judeţului, Florian Marin, a convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi a solicitat autorităţilor locale să monitorizeze zonele critice.

Citește și. Vremea 1 iunie - 1 iulie 2019. Meteorologii anunță când scăpăm de ploi

Nu mai puțin de 23 de judeţe ale ţării şi Capitala sunt sub cod portocaliu de ploi puternice. ANM a anunţat cod portocaliu începând de vineri, ora 15.00 până sâmbătă la ora 10.00 pentru Bucureşti şi judeţele Braşov, Covasna, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea, Gorj, Sibiu, Alba, Caraş Severin, Hunedoara , Bacău, Vaslui, Vrancea, Galaţi, Buzău, Brăila, Tulcea, Ialomiţa, Constanţa, Ilfov, Călăraşi şi Giurgiu.

Capitala, sub cod portocaliu de vreme extremă, înainte de slujba oficiată de Papa Francisc la Catedrala Sfântul Iosif... Cod roșu de tornadă și de grindină, în România, vineri seară! Este a doua avertizare emisă de meterologi, într-o singură...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x