Antena Căutare

Alertă meteo! Ploile lovesc puternic România! Unde se vor rupe norii, în următoarele zile

Ploile vor lovi puternic România, în mai multe regiuni, în următoarele zile, a anunțat Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Alertă meteo! Ploile lovesc puternic România! Unde se vor rupe norii, în următoarele zile
Ilustrație.

Deşi ploile cuprind aproape toate regiunile, temperaturile rămân ridicate faţă de normalul perioadei. Joi, 7 noiembrie, se anunţă temperaturi de vară, cel mai cald fiind în sudul Munteniei şi al Dobrogei.

De altfel, conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie(ANM), toată luna noiembrie va fi cald, cu toate că ploile vor lovi puternic.

Joi, regimul termic va fi caracterizat de valori cu mult mai ridicate decât cele normale datei în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil în sud-est, în timp ce, în restul teritoriului vor fi înnorări, temporar va ploua, iar pe arii restrânse se vor înregistra cantităţi de apă mai însemnate.

Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări la munte, iar în a doua parte a intervalului şi în sudul Banatului, viteze mai mari urmând însă a se înregistra pe creste.

Temperaturile maxime se vor încadra între 12 grade în nordul Moldovei şi 23 de grade în sudul Munteniei şi al Dobrogei, iar cele minime între 3 şi 15 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţă.

Vineri, 8 noiembrie, cerul va avea înnorări şi temporar va ploua în regiunile intracarpatice, local la munte şi pe spaţii mici în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări la munte, în special pe creste, iar la cote mai reduse în prima parte a intervalului, local şi temporar în vest şi nord-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 şi 23 de grade, iar cele minime între 7 şi 15 grade.

Prognoza meteo pentru săptămâna 04.11.2019 – 11.11.2019

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile estice şi sudestice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nord-vestice şi în zonele montane aferente, iar în rest va fi în general deficitar.

Prognoza meteo pentru săptămâna 11.11.2019 – 18.11.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi local excedentare în sud-vestul ţării, dar şi uşor deficitare în sud-est, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână.

Prognoza meteo pentru săptămâna 18.11.2019 – 25.11.2019

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general excedentar în regiunile extracarpatice, dar mai ales în sud-vestul teritoriului, iar în rest va fi apropiat de cel normal al perioadei.

Prognoza meteo pentru săptămâna 25.11.2019 – 02.12.2019

Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice acestui interval, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi excedentare în regiunile extracarpatice şi apropiate de cele normale ale perioadei în rest.

Vremea 7 noiembrie 2019. Prognoza meteo: vin ploile însoțite de descărcări electrice... Vremea în weekend 9-10 noiembrie 2019. Temperaturi ridicate. Când se face frig...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x