Antena Căutare

Ce a apărut pe pagina de Facebook a Cristinei Țopescu în urmă cu puțin timp: "Cris nu s-a sinucis!"

Femeia care ar fi sunat la 112 să anunțe că nu mai știe nimic de Cristina Țopescu a avut un mesaj cutremurător, postat chiar pe pagina de Facebook a jurnalistei, pe care susține că ar administra-o. "Cris nu s-a sinucis", spune tânăra care explică felul în care au decurs lucrurile și ce anume i-a dat de gândit. "Cateva zile, cat au avut telefoanele baterie, suna in gol. Si s-a mai întâmplat asta de multe ori. Astăzi am intrat in panică pentru că toate erau inchise, ori un telefon care sa nu mearga era pentru ea o dramă", mai spune femeia.

Ce a apărut pe pagina de Facebook a Cristinei Țopescu în urmă cu puțin timp: "Cris nu s-a sinucis!" Galerie
Pagina de Facebook a Cristinei Țopescu | Captură Facebook

Redăm, mai jos, mesajul apărut pe pagina de Facebook a Cristinei Țopescu:

"Numele meu este Diana Maria. Administrez pagina creată de mine pentru Cristina Topescu, in urma cu câțiva ani.
Cristina care imi este prietena și vecină. Eu am sunat la 112.
Dragi colegi de breaslă, vă rog să aveți decența de a avea răbdare și de a fi jurnaliști adevărați, nu hiene!
În cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie, vă voi da informațiile reale despre ultimii 4 ani din viata Cristinei și despre cum am ajuns să sun la numărul de urgență. Nu vă așteptați la picanterii și mizerii!
Vă mulțumesc anticipat.
______
Cris avea obiceiul de a schimba planurile in ultima secunda si sa nu sune. Avea mai multe invitații, nu știa unde va merge de Crăciun și Revelion. In plus, așa era Cristina. Cateva zile, cat au avut telefoanele baterie, suna in gol. Si s-a mai întâmplat asta de multe ori. Să nu dea semn si două săptămâni, apoi să sune și sa povestim.
Astăzi am intrat in panică pentru că toate erau inchise, ori un telefon care sa nu mearga era pentru ea o dramă. Așa e Cris.
-----
Fiți DECENȚI!
Nu ați cunoscut-o!
Am refuzat să furnizez informații hienelor cand m-am dus să îi pun o lumânare, pentru ca nimeni nu s-a gândit sa îi ducă Lumină!
Nu voi apărea in public, nu voi face bani de pe urma Cristinei!

Totul va fi public. DECENT.
Și nu credeți prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis.
A trecut Sus alături de cățeii ei, așa cum voia sa se întâmple cand ii va veni ceasul.",
este mesajul apărut chiar pe contul de Facebook al Cristinei Țopescu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă

Realizatoarea de televiziune şi prezentatoarea Cristina Ţopescu a fost găsită fără viaţă, duminică seară, în locuinţa ei din oraşul Otopeni, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov. Poliţia a fost alertată de o vecină, care a spus că nu a mai văzut-o pe Cristina Ţopescu de trei săptămâni.

Citește și: Moartea Cristinei Țopescu, suspectă. Medicii de la ambulanţă care i-au găsit cadavrul: "Era de nerecunoscut!"

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţă. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală”, se arată într-un comunicat remis News.ro.

Fiica comentatorului sportiv Cristian Ţopescu avea 59 de ani.

Moartea Cristinei Țopescu, suspectă. Medicii de la ambulanţă care i-au găsit cadavrul: "Era de nerecunoscut!"... Apropiații Cristinei Țopescu susțin că suferea de depresie: "Refuza orice contact cu cunoscuții. Voia să fie lăsată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x