Antena Căutare

ANM a actualizat prognoza. Furtunile vor mătura întreaga ţara, avertizează meteorologii

S-a instalat toamna în mijlocul verii. Vin două zile de vijelii, ploi torenţiale şi frig. Furtunile vor mătura întreaga ţara, avertizează meteorologii.

S-a instalat toamna în mijlocul verii. Vin două zile de vijelii, ploi torenţiale şi frig. Furtunile vor mătura întreaga ţara, avertizează meteorologii. Un val de aer rece a pus deja stăpânire pe toată ţara.

Dacă până acum am simţit o răcoare neobişnuită pentru data din calendar, temperaturile vor continuă să scadă. intra harta temperaturi Iar mâine, în multe zone, abia vor trece de 20 de grade.

Nu doar frigul ne va da bătăi de cap. Până luni seara, la ora 21, vijeliile, grindina şi aversele pun stăpânire pe ţară. Vremea se poate schimba de la o oră la alta, avertizează specialiştii.Abia de miercuri, vremea va începe să se încălzească. Iar în weekend, în sudul Olteniei, se va instala canicula.

Vreme friguroasă în Bucureşti, duminică şi luni. ANM a emis prognoza pentru Capitală: Ploi, furtuni și 15 grade noaptea... ANM a emis o nouă prognoză. Vremea se schimbă iar în România. Minime de 9 grade Celsius, apoi caniculă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x