Antena Căutare

Prognoza meteo 27 august 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Vineri, 27 august 2021, temperaturile continuă să scadă și vom avea parte de furtuni în cea mai mare parte a țării, cu grindină și descărcări electrice.

O harta cu nori, fulg de zapada, soare. Se află pe drapelul româniei
Vineri, 27 august 2021, temperaturile continuă să scadă și vom avea parte de furtuni în cea mai mare parte a țării, cu grindină și descărcări electrice. | Profimedia

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că vremea de vineri, 27 august se va menține în general instabilă, iar temperaturile vor fi scăzute în vestul, nordul și centrul țării, dar și în zona de munte.

Cerul va fi variabil, cu înnorări accentuate și precipitații în Banat, Crișana, Maramureș și, parțial, Oltenia, iar după-amiază norii vor apărea și în Transilvania, acolo unde se vor înregistra și averse de scurtă durată. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin descărcări electrice, grindină, vijelii și cantități semnificative de apă de până la 15 - 35 l/mp.

Dobrogea și sud-estul Munteniei se vor semnala precipitații, intensificări ale vântului de scurtă durată, posibile descărcări electrice și vijelii. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și în timpul ploilor.

Temperaturile maxime se vor situa între 17 - 18 grade Celsius în Crișana și Maramureș, 30 - 31 de grade Celsius în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 - 22 de grade Celsius. Totodata, în timpul noaptii, pe alocuri, se va semnala ceață.

Prognoză meteo 27 august 2021, București

Ziua de vineri aduce în București vreme în general normală pentru această perioadă a anului. În prima parte a zilei cerul se va menține senin, însă după-amiază și seara norii și ploaia își vor face apariția. Vântul va sufla slab și moderat, iar presiunea atmosferică va crește în a doua parte a intervalului.

Maximele termice se vor situa între 27 - 28 grade Celsius, în timp ce minimele vor atinge 16 -17 grade Celsius.

Prognoză meteo 27 august 2021 pentru restul țării

Iată care sunt temperaturile maxime din principalele orașe ale țării:

Oradea – 19°C

Timișoara – 20°C

Baia Mare – 19°C

Craiova – 28°C

Sibiu – 23°C

București – 28°C

Constanța – 26°C

Galați – 26°C

Brașov – 25°C

Miercurea Ciuc – 22°C

Iași – 27°C

Cluj-Napoca – 20°C

Suceava – 22°C

Vremea la munte, 27 august 2021

Acest început de weekend vine cu vreme răcoroasă și la munte. Cerul se va menține variabil, cu înnorări după-amiază, iar instabilitatea atmosferică se va manifesta prin descărcări electrice, ploi cu carcater torențial și intensificări ale vântului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 - 25 de grade Celsius, iar cele minime vor atinge 8 - 14 grade Celsius. Se vor înregistra 13 grade Celsius în Ceahlău Toaca, 14 grade Celsius în Stâna de Vale, 15 grade Celsius în Păltiniș, iar 17 grade Celsius în Sinaia.

Vremea la mare, 27 august 2021

Vremea se strică și pe litoral, iar toamna se apropie cu pași rapizi. Cerul se va menține variabil, cu unele înnorări după-amiază și seara. Pe timpul zilei vom avea parte de averse, descărcări electrice, condiții de grindină, dar și intensificări ale vântului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 - 26 de grade Celsius, iar cele minime se vor încadra între 20 - 22 de grade Celsius. Vor fi condiții de ceață. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 24 - 25 de grade Celsius. Se vor înregistra 25 de grade Celsius în Vama Veche, Neptun și Costinești, iar 26 de grade Celsius în Mamaia.

Prognoza meteo 26 august 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Cum va fi toamna, după o vară cu temperaturi care au întrecut recorduri. Directorul ANM, despre vremea din luna septembr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x