Antena Căutare

Ninsori cu episoade de ger până la final de martie! Pognoza meteo actualizată pentru această iarnă

Prognoza meteo pentru iarna 2018-2019 a fost emisă de Administrația Națională de Meteorologie. Potrivit ANM, vom avea o iarnă lungă și extrem de geroasă, mai ales că sezonul rece se va instala încă din luna noiembrie, când sunt posibile ninsori în toate regiunile țării.

Prognoza meteo pentru iarna 2018-2019 a fost emisă de Administrația Națională de Meteorologie. Potrivit ANM, vom avea o iarnă lungă și extrem de geroasă, mai ales că sezonul rece se va instala încă din luna noiembrie, când sunt posibile ninsori în toate regiunile țării.

Prognoza meteo pentru iarna 2018-2019. Meteorologii anunță căderi masive de precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, în cele trei luni de iarnă calendaristică. Decembrie aduce ninsori în zonele înalte, urmând ca ianuarie și februarie să vină cu ger și cantități și mai însemnate de precipitații.

Surpriza vine în luna martie, când, potrivit estimărilor meteorologilor, se așteaptă viscol și ger năprasnic, în cadrul unor fenomene extreme ce vor pune stăpânire pe mai multe zone din Europa.

Vremea 21 octombrie. Prognoza meteo anunță ceață, rafale de vânt, frig... Ninge! Strat de zăpadă de 15 centimetri în România. Care sunt zonele vizate de viscol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x