Antena Căutare

Vreme anormală, în România, în următoarele săptămâni. Temperaturile vor urca până la 18 grade, dar vom avea și un episod de iarnă

Ultimele săptămâni ale lunii februarie vor aduce vreme frumoasă, în special în zonele din sudul țării. În regiunile din nord, centru și est, însă, vremea va fi închisă, iar în anumite zone se vor semnala chiar și ploi. La București, în schimb, se vor semnala și ploi slabe, iar la munte vor fi ninsori. 

Vreme anormală, în România, în următoarele săptămâni. Temperaturile vor urca până la 18 grade, dar vom avea și un episod de iarnă
Vreme anormală, în România, în următoarele săptămâni. Temperaturile vor urca până la 18 grade, dar vom avea și un episod de iarnă

Potrivit meteorologilor de la Administrația Națională de Meteroologie, duminică se vor semnala temperaturi de primăvară în aproape toată țara. Va fi senin în majoritatea zonelor, iar temperaturile vor începe să crească, în special în masivele din vestul țării. Săptămâna viitoare începe cu vreme deosebit de caldă, în sudul ţării fiind prognozate 17-18 grade la amiază.

Cum va fi vremea în perioada 17 februarie - 16 martie, află mai jos:

Săptămâna 17.02.2020 – 24.02.2020

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii ţări, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în nord-estul teritoriului.
Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile vestice şi nord-vestice. Excepţie vor face regiunile din sud-vestul ţării, unde cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale ale periodei.

Săptămâna 24.02.2020 – 02.03.2020

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în toate regiunile, dar mai ales în cele estice şi sud-estice.
Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această săptămână vor fi în general deficitare în regiunile sudice şi sud-estice şi apropiate de cele normale ale periodei în rest.

Săptămâna 02.03.2020 – 09.03.2020

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Săptămâna 09.03.2020 – 16.03.2020

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice aceste perioade, în toate regiunile.
Regimul pluviometric va fi în general deficitar în jumătatea vestică a teritoriului şi apropiat de cele normal pentru acest interval în rest.

Vremea se încălzește treptat în toată țara. Prognoza meteo până pe 16 martie... Vreme anormal de caldă în mijlocul lunii februarie. Zonele din țară în care temperaturile urcă până la 17 grade Celsius ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x