Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Prognoza meteo pentru luna ianuarie 2021. Ce anunță meteorologii pentru următoarele patru săptămâni

Administraţiei Naţionale de Meteorologie a anunțat cum va fi vremea în luna ianuarie. Potrivit meteorologilor, temperaturile se vor menţine peste mediile normale ale perioadei, iar cantitățile de precipitații vor fi abundente în toată țara în perioada pe parcursul întregii luni.

Prognoza meteo pentru luna ianuarie 2021. Ce anunță meteorologii pentru următoarele patru săptămâni

shutterstock

Mai mult, ANM a anunțat că începând de miercuri, 6 ianuarie, până sâmbătă dimineață, 9 ianuarie, în majoritatea zonelor din România se vor semnala ploi, care se vor transforma, spre finalul intervalului menționat, în lapoviță și ninsoare.

Vremea pentru săptămâna 04.01.2021 – 11.01.2021

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în cele sud-estice. Va ploua excedentar în toate țara, dar mai ales în zonele montane și sub-montane din jumătatea sudică a țării.

Vremea pentru săptămâna 11.01.2021 – 18.01.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, posibil ușor mai ridicate în sud-est. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în toate regiunile, dar mai ales în jumătatea nordică a țării.

Citește și: Cod galben de ninsori abundente şi viscol. Care sunt zonele afectate și când expiră atenționările ANM

Vremea pentru săptămâna 18.01.2021 – 25.01.2021

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, posibil ușor mai ridicat în nord-vest.

Vremea pentru săptămâna 25.01.2021 – 01.02.2021

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate în regiunile sudice. Cantitățile de precipitații vor putea fi excedentare în toată țara, dar mai ales în zonele montane din vestul țării.

Recomandari