Prognoza meteo pentru următoarele trei săptămâni. Cum va fi vremea în luna februarie

Conform Adiminstrației Naționale de Meteorologie (ANM), vremea va continua să se încălzească, devenind frumoasă pentru perioada următoare, în cea mai mare parte a ţării.

Progoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în luna februarie

shutterstock

Cerul va fi temporar noros şi vor fi condiţii pentru precipitaţii slabe predominant sub formă de ploaie, la începutul intervalului în nord-vest, iar în cursul nopţii, posibil, şi în extremitatea de sud-vest. În zona montană înaltă, trecător, se vor semnala precipitaţii mixte. Izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte şi, local şi temporar, în vest.

Vremea la începutul lui Februarie 2021 va fi anormal de caldă. Chiar la începutul lunii, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în extremitatea de sud a ţării.

Prognoza meteo săptămâna 25.01.2021 – 01.02.2021

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în extremitatea de sud a ţării. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale, dar mai ales în zonele montane aferente, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo săptămâna 01.02.2021 – 08.02.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în extremitatea de sud a ţării. Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi în general excedentar în jumătatea vestică a ţării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Citește și: Prognoza meteo, 22 ianuarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Prognoza meteo săptămâna 08.02.2021 – 15.02.2021

Valorile termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a ţării. Cantităţile de precipitaţii se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, posibil uşor excedentare, local.

Ultimele știri