Antena Căutare

Vești înfiorătoare de la meteorologi! Cât mai țin viscolul și ninsorile! Ce se va întâmpla după aceea cu vremea în România!

Un val de ger va lovi România, după repriza de viscol, ce a paralizat mare parte din ţară. Meteorologii susțin că viscolul şi ninsoarea nu vor mai pune probleme serioase în perioada imediat următoare, însă temperaturile vor scădea drastic.

Vești înfiorătoare de la meteorologi! Cât mai țin viscolul și ninsorile! Ce se va întâmpla după aceea cu vremea în România! Galerie
Vești înfiorătoare de la meteorologi

Potrivit meteorologilor, ne putem aştepta chiar la -20 de grade Celsius în unele zone, cu - 10 grade în timpul nopţii, în Capitală.

Temperaturile vor coborî frecvent sub -10, chiar și - 15 în zona depresiunilor.

În Capitală, joi și vineri va ninge slab. Vremea se va răci în zona Capitalei și pe timpul nopții temperaturile vor scădea sub - 10 grade.

Vântul va mai prezenta intensificări în jumătatea de sud a Moldovei, Dobrogea și estul Munteniei, cu viteze de 55...60 km/h, iar în Carpații Meridionali și de Curbură, precum și pe litoral peste 70 km/h, spulberând zăpada, potrivit Antena 3.

Se vor semnala ninsori, în general slabe cantitativ, în zonele de munte, local în nord, centru și est, iar în cursul zilei de vineri (07 februarie) și în regiunile sudice.

Meteorologii au mai explicat că până la finalul săptămânii, în cea mai mare parte a țării, vremea va fi rece, local geroasă în timpul nopților.

Vremea 7 februarie 2020. Din această noapte, vine gerul! Continuă să ningă în țară și în București... Cod galben de vânt puternic şi ninsori viscolite, în Carpaţii Meridionali şi Carpaţii de Curbură, până la ora 23.00/ Pân...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x