Antena Căutare

România, sub ger! Meteorologii anunță cea mai friguroasă noapte din acest an

În Bucureşti, temperaturile au coborât sub pragul gerului, iar în ţară, cel mai frig a fost la Întorsura Buzăului, unde s-au înregistrat minus 18 grade. Meteorologii spun că în această noapte va fi mai frig. În Capitală, vor fi minus 15 grade.

În Bucureşti, termometrele au arătat -13 grade Celsius. A fost cea mai friguroasă noapte din acest an. În zori, totul era îngheţat. La ora 9, s-au înregistart minus şase grade. scris pe ecran -6 grade Celsius Din cauza vântului, oamenii au resimţit minus zece grade. scris pe ecran - 10 grade Celsius

lasam cateva secunde pana sterg zapada de pe obiectiv. Frig a fost şi în zona Moldovei. La Iaşi, mercurul în termometre a coborât până la -6 grade Celsius.

În Galaţi, din cauza viscolului din ultimele zile, zeci de şoferi au rămas cu maşinile blocate. Au fost salvaţi cu ajutorul autovehiculelor 4x4. În astfel de situaţii, oamenii ar trebui să ţină cont de câteva sfaturi.

De luni se încălzeşte. Iar termometrele vor arăta chiar şi 11 grade Celsius.

Meteo 8 - 9 februarie 2020. Temperaturi de - 20 de grade și intensificări ale vântului... Meteo, 10 februarie 2020. Temepraturile cresc în aproape toată Țara, dar ne așteaptă ploi în anumite regiuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x