Antena Căutare

Alertă meteo! Se strică vremea în București! Când sunt posibile ninsori și ploi în Capitală

Vremea în București va fi în general închisă, până miercuri seară, iar trecător se vor semnala precipitații slabe, sub formă de ninsoare, dar și lapoviţă şi ploaie.

Vremea în București va fi în general închisă, până miercuri seară, iar trecător se vor semnala precipitații slabe, sub formă de ninsoare, dar și lapoviţă şi ploaie.

Astfel, până marți, la ora 20.00, în București se vor semnala precipitații slabe, sub formă de ninsoare, cu tendinţă de transformare spre seară în lapoviţă şi ploaie. Vântul va sufla moderat, iar valorile termice vor urca de la -2 spre 0 grade.

Apoi, până miercuri, la ora 08.00, în București, cerul va fi noros și temporar se vor semnala precipitații mixte la începutul intervalului, ce vor favoriza depunerile de polei, apoi sub formă de ploaie. Vântul va sufla în general slab. Temperatura aerului va fi de 0...1 grad, potrivit ANM.

Pe parcursul zilei de miercuri, până la ora 20.00, în Capitală, cerul va prezenta înnorări și vor mai fi condiții de ploaie slabă la începutul intervalului. Vântul va sufla slab până la moderat, iar emperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade.

ANM a prelungit codul Galben. Mai multe județe, paralizate de ninsori și viscol, până miercuri!... Vremea 23 ianuarie 2019. Prognoza meteo anunță temperaturi mai mari în București...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x