Antena Căutare

Vremea 13 noiembrie 2019. Ploi, vânt și temperaturi anormal de ridicate

Meteo 13 noiembrie 2019. Potrivit meteorologilor, temperaturile se mențin peste normalul acestei perioade, însă apar precipitațiile sub formă de ploaie. Află cum va fi vremea în București.

Meteo 13 noiembrie 2019

Ziua de miercuri vine cu valori termice peste normalul acestei perioade în întreaga țară. Cerul va fi înnorat în cea mai mare parte de României, iar în unele zone norii aduc ploi.

Potrivit ANM, va ploua în sudul Banatului, inclusiv zona montană, în vestul Carpaților Meridionali și în zona deluroasă a Olteniei unde se vor cumula cantități de apă de 20…25 l/mp și izolat peste 35…40 l/mp. Vântul va avea intensifică la munte, cu viteze în general de 80…90 km/h, iar pe creste, în special cele ale Carpaților Meridionali, temporar rafalele vor depăși 100 km/h. Și în restul țării vântul va sufla cu putere.

Meteo 13 noiembrie 2019. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 24 de grade, iar cele minime între 7 și 14 grade. Pe spații mici, dimineața și noaptea va fi ceață.

Vremea în Buvurești. ANM a emis o prognoză meteo specială pentru Capitală: valorile de temperatură se vor situa în continuare cu mult peste cele climatologic specifice acestei perioade din an, cu minime de 10…12 grade și o maximă miercuri la amiază de 21…22 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales în cursul nopților și al dimineților. Vântul va deveni în general moderat, temporar cu viteze de 35…40 km/h pe parcursul zilei de miercuri (13 noiembrie).

Vremea în România - meteo 13 noiembrie 2019

Satu Mare: 19 grade C

Suceava: 11 grade C

Iași: 12 grade C

Galați: 14 grade C

Constanța: 17 grade C

București: 16 grade C

Craiova: 13 grade C

Brașov: 14 grade C

Sibiu: 16 grade C

Dorbeta-Turnu Severin: 15 grade C

Timișoara: 15 grade C

Cluj-Napoca: 16 grade C

Oradea: 19 grade C

Citește și:

Vremea se schimbă radical! ANM a emis un cod galben de vânt puternic și ploi - Harta zonelor afectate

Vremea 11-17 noiembrie 2019. Când vine frigul și ce temperaturi se vor înregistra în următoarea perioadă

România, lovită de un ciclon mediteranean. Zonele din țară care vor fi lovite de ploi abundente și fenomene extreme... Atenționare de maximă importanță de la meteorologi! Este Cod portocaliu, miercuri dimineață! Județele afectate, în următ...
Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x