Vremea 2 decembrie. Prognoza meteo că vreme mai caldă! Cât cresc temperaturile

Vremea din 2 decembrie anunță temperturile mai cresc. Totuși, prognoza meteo a zilei de duminică indică încă vreme rece pentru această perioadă.

vremea 2 decembrie

hepta

Vremea din 2 decembrie anunță temperaturile mai cresc. Totuși, prognoza meteo a zilei de duminică indică încă vreme rece pentru această perioadă.

Potrivit, vremea.ro, Duminică în cursul prânzului vremea se va încălzi ușor, însă dimineață gerul puternic încă va persistă, minimele fiind așteptate să mai coboare până spre -18 grade Celsius în nordul Moldovei. Spre seară în vestul teritoriului cerul se va înnora, însă nu vor există condiții pentru producerea precipitațiilor. Vântul va suflă slab în aproape toată țara, cel mult slab până la moderat pe crestele munților.

Temperaturile maxime vor fi situate în general între -2 și 3 grade în Transilvania și Maramureș, 2-7 grade în Banat și Crișana, -1…4 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în zonă Luncii Dunării, unde o inversiune termică ușoară va mai persistă și în cursul prânzului), în timp ce în Moldova maximele se vor menține sub pragul de îngheț: -5…0 grade Celsius.

Vremea în București 2 decembrie

Vremea va fi însorită, maximele și minimele zilei se vor încadra între 0°C și -7°C. Noaptea va fi cețoasă, iar vântul va sufla cu 6 km/h dinspre SV. Vremea se va mai încălzi de luni, temperaturile crescând cu 3-6 grade Celsius.

Prognoza meteo 2 decembrie la munte

Și la munte va fi vreme însorită, temperaturile maxime și minime se vor înacadra între 3°C și -4°C. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla cu 1 km/h dinspre V. Luni, vremea se va încălzi brusc, temperaturile crescând până la 8 grade Celsius.

sursa foto: hepta/observator.tv

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloween-ul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri