Antena Căutare

Vremea 2 decembrie. Prognoza meteo că vreme mai caldă! Cât cresc temperaturile

Vremea din 2 decembrie anunță temperturile mai cresc. Totuși, prognoza meteo a zilei de duminică indică încă vreme rece pentru această perioadă.

Vremea 2 decembrie. Prognoza meteo că vreme mai caldă! Cât cresc temperaturile
vremea 2 decembrie | hepta

Vremea din 2 decembrie anunță temperaturile mai cresc. Totuși, prognoza meteo a zilei de duminică indică încă vreme rece pentru această perioadă.

Potrivit, vremea.ro, Duminică în cursul prânzului vremea se va încălzi ușor, însă dimineață gerul puternic încă va persistă, minimele fiind așteptate să mai coboare până spre -18 grade Celsius în nordul Moldovei. Spre seară în vestul teritoriului cerul se va înnora, însă nu vor există condiții pentru producerea precipitațiilor. Vântul va suflă slab în aproape toată țara, cel mult slab până la moderat pe crestele munților.

Temperaturile maxime vor fi situate în general între -2 și 3 grade în Transilvania și Maramureș, 2-7 grade în Banat și Crișana, -1…4 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în zonă Luncii Dunării, unde o inversiune termică ușoară va mai persistă și în cursul prânzului), în timp ce în Moldova maximele se vor menține sub pragul de îngheț: -5…0 grade Celsius.

Vremea în București 2 decembrie

Vremea va fi însorită, maximele și minimele zilei se vor încadra între 0°C și -7°C. Noaptea va fi cețoasă, iar vântul va sufla cu 6 km/h dinspre SV. Vremea se va mai încălzi de luni, temperaturile crescând cu 3-6 grade Celsius.

Prognoza meteo 2 decembrie la munte

Și la munte va fi vreme însorită, temperaturile maxime și minime se vor înacadra între 3°C și -4°C. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla cu 1 km/h dinspre V. Luni, vremea se va încălzi brusc, temperaturile crescând până la 8 grade Celsius.

sursa foto: hepta/observator.tv

Vremea 1 decembrie. Prognoza meteo anunță ger extrem! Temperaturi de -22 de grade Celsius... Cel mai geros 1 Decembrie din ultimii 20 de ani. Timp de 24 de ore, România va fi polul frigului în Europa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x