Antena Căutare

Vremea se dezlănțuie în următoarele ore! Când scăpăm de ultimul val de iarnă

În câteva ore, vremea se va schimba brusc. Iarna revina și aduce viscol şi ninsori. De mâine, temperaturile se prăbuşesc de la 15 grade Celsius până la minus 20 de grade, în depresiuni. Unde va ninge, dar şi când scăpăm de acest val de iarnă.

În câteva ore, vremea se va schimba brusc. Iarna revina și aduce viscol şi ninsori. De mâine, temperaturile se prăbuşesc de la 15 grade Celsius până la minus 20 de grade, în depresiuni. Unde va ninge, dar şi când scăpăm de acest val de iarnă.

Finalul de săptămână ne aşteaptă cu ninsori, vânt, dar şi scăderi drastice de temperaturi. Mâine la ora 16 va intra în vigoare un cod galben care va fi valabil până pe 23 februarie, la aceeaşi oră. Acest cod vorbeşte despre intensificări susţinute ale vântului.

În Banat, Crişana, Muntenia, Dobrogea şi în sudul şi centrul Moldovei vântul va bate la rafală cu 55.65 km/h şi izolat 70 km/h, iar pe crestele montane va depăşi viteze de 90.100 km/h, viscolind ninsoarea.

Se vor semnala precipitaţii în aproape toată ţara: mixte în Transilvania, ninsoare în zonele montane, acolo unde se va depune strat nou de zãpadã, mai consistent.

În Moldova, Dobrogea, Muntenia şi Oltenia, la început vor fi ploi, care se vor transforma treptat în lapoviţã şi ninsoare. Şi temperaturile sunt în scădere, va fi ger în nordul şi centrul ţării. -20 de grade sunt aşteptate în E Transilvaniei.

Nici Capitala nu scapă. Maine noapte sunt asteptate ninsori slabe, iar sambata de dimineata temometrele pot indica chiar si -8 grade.

Vestea buna este ca tot acest episod este de scurta durata iar de luni revenim la normal.

Vremea 22 februarie 2019. Se întorc ninsorile, iar gerul îşi va face simţită prezența... Vremea în București 22 februarie. ANM anunță lapoviță și ninsoare în Capitală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x