Căutare Live

Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi! Vremea se va schimba RADICAL în weekend. Când vin PLOILE

Vremea va trece prin schimbări drastice în weekend, temperaturile ajungând să fie extrem de scăzute, iar ploile să își facă apariția.

Vremea va trece prin schimbări drastice în weekend, temperaturile ajungând să fie extrem de scăzute, iar ploile să își facă apariția.

Sâmbătă, la începutul zilei, va ploua în Banat, Crișana și Maramureș și apoi spre seară și noaptea va ploua și în celelalte regiuni.

Temperaturile vor scădea, astfel că, sâmbătă, în Banat, Crișana și Maramureș temperaturile maxime vor fi de 19, cel mult 22 de grade Celsius.

Tot sâmbătă, în partea de sud-vest-est a țării, vremea se va menține caldă, cu temperaturi maxime de 30 de grade în Oltenia, Muntenia, sudul Moldoveiși partea continental a Dobrogei.

Însă, duminică vremea se va răci în toată țara, iar maximele vor ajunge, duminică, la nivel național, să fie curpinse între 18 – 19 grade Celsius, până la cel mult 24 de grade Celsius în sudul Olteniei.

În Capitală vremea se va răci semnificativ, duminică. Sâmbătă, în București maxima va fi de 30 de grade Celsius.

Săptămâna viitoare va sta sub incidența acestei mase de aer mai rece care afectează România, cu maxime de cel mult 25 de grade Celsius.

O masă de GER ARCTIC se îndreaptă spre Europa! Cât de mult vor scădea temperaturile în următoarele săptămâni... Vremea 21 septembrie. Prognoza meteo anunță temperaturi ridicate...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri