Antena Căutare

Bianca este fetița MINUNE de la „Next Star”! Acrobațiile sale au ridicat sala în picioare! „Nu-mi pot lua ochii de la ea”

Bianca Purice are doar opt ani, dar deja este o profesionistă în materie de contorsionism! Mișcările sale vin parcă dintr-o altă lume!

Pentru marea finală a celui de-al nouălea sezon al emisiunii „Next Star”, Bianca și-a depășit limitele și a demonstrat tuturor că pentru ea, nicio mișcare nu este imposibilă!

Juriul a privit uimit cum fetița a realizat un număr de contorsionism ce îți taie răsuflarea! Un asemenea talent rar se întâlnește!

Urmărește clipul video de mai sus din finala Next Star” ca să te convingi!

Bianca este fetița MINUNE de la „Next Star”! Acrobațiile sale au ridicat sala în picioare! „Nu-mi pot lua ochii de la ea”

Număr spectaculos de patinaj artistic, la „Next Star”! Maria și Anelin s-au născut să fie campioni!... Lidia Buble i-a cerut un autograf! Anastasia a făcut un spectacol grandios! „Asta mică e făcută să fie pe scenă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x