Antena Căutare

Copiii FABULOȘI ai României! Trupa Fantazia, patru pușți care vor să ajungă staruri rock!

Componeții trupei Fantazia au între 9 și 11 ani, sunt din Arad și au venit pregătiți să cucerească juriul ”Next Star”.

Componeții trupei Fantazia au între 9 și 11 ani, sunt din Arad și au venit pregătiți să cucerească juriul ”Next Star”.

Sunt cei mai înrăiți fani ai rock-ului și sunt puși în temă cu tot ceea ce înseamnă această ''lume'' din care au ales să facă parte. Unul dintre băieți l-a lăsat pe Connect-R ''cu gura căscată'' atunci când i-a dedicat un solo la chitară.

Dan Negru le tot reamintește celor cinci membri ai juriului că sunt născuți în secolul trecut, spre deosebire de mai toate talentele care vin în emisiune. Pentru că vrea să vadă dacă cei mici știu ce este un sifon, un walkman, un reportofon sau un magnetofon, prezentatorul emisiunii le aduce în platoul de la „Next Star”.

Testul stârnește nostalgia Mariei Cârneci, care își amintește că cele mai frumoase ceaiuri dansante la care a mers erau cele la care se asculta muzică la magnetofon.


Ei sunt dovada clară că în secolul XXI se mai ascultă rock! Uite de ce sunt în stare! În această stare au cântat piesa celei mai tari trupe rock din anii '70: Queen - ”Crazy little thing called love”

Și-a văzut visul cu ochii! Paula Sabău a trăit experiența vieții pariziene la Next Star!... Întâlnire emoționantă pentru Andrei Turcu! Și-a regăsit tatăl printre roboții care au dansat cu el pe scenă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x