Antena Căutare

Eminem ar rămâne cu gura căscată! Daniela Negoiță, o artistă desăvârşită

După ce a făcut senzaţie cu piesa "”Swagger Jagger”, a englezoaicei Cher Lloyd, Daniela Negoiţă nu s-a lăsat mai prejos nici de data asta.

După ce a făcut senzaţie cu piesa "”Swagger Jagger”, a englezoaicei Cher Lloyd, Daniela Negoiţă nu s-a lăsat mai prejos nici de data asta.

Puştoaica de 12 ani şi Raluka au încins atmosfera pe scena "Next Star", la propriu. Cu o energie şi o forţă de nedescris, Daniela i-ar putea face oricând concurenţă lui Eminem. "Mamă, ce flow are", a spus încântat Connect-R. Piesa aleasă a fost "The Monster", a Rihannei şi a celebrului Eminem.

A intrat în scenă şi a cucerit cu "o mitralieră de cuvinte", aşa cum spune Dan Negru. Vă mai aduceţi aminte de surpriza de proporţii de care a avut parte în ediţia a cincea, cea pe care a şi câştigat-o? Atunci, cea mai bună prietenă a sa a venit tocmai din Anglia pentru a o susţine pe Daniela.

Au mai rămas câteva ore, iar tensiunea e maximă! Juriul "Next Star" e pe cale de a desemna marele câştigător!... Te trec fiorii! Nu ai cum să nu o iubeşti pe Andrada Betej...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x