Antena Căutare

Delia, vino să o vezi pe Miruna! „Ce are ea” nu au mulți: o voce demnă de un star! Pe când o vom vedea și la „X Factor”?

Miruna Iancu are 12 ani și a venit tocmai de la Focșani, ca să demonstreze că are o voce de aur! „Ce are ea”, superba baladă de dragoste a Deliei a fost interpretată impresionant de frumos de concurentă. 

Miruna Iancu are 12 ani și a venit tocmai de la Focșani, ca să demonstreze că are o voce de aur! „Ce are ea”, superba baladă de dragoste a Deliei a fost interpretată frumos de concurentă.

Cu multă atitudine și sensibilitate, Miruna a făcut spectacol pe scenă și a lăsat tuturor impresia unui adevărat star. Oare când o vom revedea pe scena de la „X Factor”?

Juriul a recompensat-o cu trei steluțe roșii și i-a dat multe sfaturi utile.

Dacă ți-a plăcut, votează și tu concurenta printr-un SMS la 1272 (cost 0.6 Euro tva inclus) cu textul „MIRUNA”, ca să ajungă în finala de popularitate. Câștigătorul va fi anunțat la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Pentru Yasmina acro-dance-ul nu mai are mister! Moș Crăciun a venit pentru ea în septembrie cu ninsoare și cadouri. Ce ... Micile majorete din trupa Funcky Dance au făcut senzaţie pe scena „Next Star”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x