Antena Căutare

Fratele lui Omar de la „Next Star” este un tânăr de 24 de ani, frumos foc și SINGUR. Fetelor, îl cucerim?

Cu siguranţă vă amintiţi de Omar, puştiul care a câştigat primul sezon Next Star. La 16 ani a ajuns celebru, scoate hit după hit, câștigă concursuri internaționale și are parte de multă faimă și apreciere din partea a milioane de fani. 

Cu siguranţă vă amintiţi de Omar, puştiul care a câştigat primul sezon „Next Star”. La 16 ani a ajuns celebru, scoate hit după hit, câștigă concursuri internaționale și are parte de multă faimă și apreciere din partea a milioane de fani.

Dacă până acum, copilul-fenomen de altădată de pe scena „Next Star” s-a afișat mai mult cu tatăl și mama lui, a venit timpul să ne facă cunoștință cu fratele lui. Abed are 24 de ani, este absolvent al unei facultăți de Kinetoterapie, arată foarte bine și e... singur!

Chiar dacă are și el talent, fratele mai mare al lui Omar a ales să se orienteze către un alt domeniu, fiind un broker de succes. Tânărul își încurajează frățiorul și nu ezită să posteze ori de câte ori are ocazia pe Facebook știri despre vedeta familiei sau noile videoclipuri de-ale lui Omar.

În iunie 2013, Omar a câştigat titlul Next Star, iar de atunci a reuşit să adune milioane de vizualizări, pe Youtube, cu toate prestaţiile lui artistice, dar şi o pagină de Facebook cu zeci de mii de fani. Motto-ul lui este: "Să nu uiţi niciodată de unde ai plecat!".

Nu ratați JOI, de la ora 20.30, o nouă ediție “Next Star”, doar la Antena 1!

Pasiunea trece peste orice greutăți: “Repet la damigeană!” Cum a învățat beatbox un puști care vine la “Next Star”... Crăciunul vine în septembrie, cu ninsoare, brad și colinde, la “Next Star”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x