Antena Căutare

Grațioasa Iris, număr excepționat de voltijă! Juriul a rămas fără cuvinte de acrobațiile fetiței pe cal

La numai 11 anișpoi, Iris Iovu deține la perfecție arta de a călări în picioare, realizând un număr de voltija de excepție. Anii de balet, îmbinați cu cei de echitație au ajutat-o pe micuța timișoreancă să realizeze acrobații uimitoare.

La numai 11 anișpoi, Iris Iovu deține la perfecție arta de a călări în picioare, realizând un număr de voltijă de excepție. Anii de balet, îmbinați cu cei de echitație au ajutat-o pe micuța timișoreancă să realizeze acrobații uimitoare.

Iris nu a ezitat să plângă inițial, atunci când și-a adus aminte de o pierdere care i-a lăsat răni adânci în suflet: calul ei, Mandy, a pierit în urmă cu o lună. Poate participarea de al „Next Star” și admirația juraților și a telespectatorilor îi vor readuce fetiței zâmbetul pe buze!

Talentul ei este inconstestabil, iar grația și eleganța ei sunt desăvârșite.

Dacă ți-a plăcut, votează și tu concurenta printr-un SMS la 1272 (cost 0.6 Euro tva inclus) cu textul „IRIS”, ca să ajungă în finala de popularitate. Câștigătorul va fi anunțat la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

La 12 ani, Eduard Ungureanu vrea să devină „Next Star”-ul României. Dorian Popa: „Mamăăă, cât talent!”... Valeria, micuța din Ardeal, cu voce de artistă! ”Mamma Mia”, cât de bine a cântat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x