Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Maria Cârneci a năşit patru copii, în emisiunea Next Star

Atunci când spui Next Star spui lumea în care emoţiile, spectacolul şi inocenţa îşi dau întâlnire în fiecare joi seara, de la 20:30, la Antena 1.

Atunci când spui Next Star spui lumea în care emoţiile, spectacolul şi inocenţa îşi dau întâlnire în fiecare joi seara, de la 20:30, la Antena 1.

Mai siguri pe ei ca adulţii sau, din contra, mai emoţionaţi ca niciodată, prichindei cu vârste cuprinse între 4 şi 13 ani, pasionaţi de muzică, dans sau teatru îşi fac apariţia în faţa juraţilor pentru a demonstra că ei pot fi Next Star. Există însă şi cazuri în care micuţi foarte talentaţi păşesc pe scena show-ului, considerând acest moment ca pe o rampă de lansare.

Este şi cazul celor 4 prichindei care au venit la Next Star cu un super moment de dans, însă neavând un nume de scenă: “Habar n-am cum să-i prezint” le-a spus Negru juraţilor, pentru ca mai apoi să îi încurajeze să fie naşii trupei, ajutându-i să îşi aleagă un nume pentru trupă. Fiecare dintre cei cinci juraţi a pregătit câte un nume de scenă, iar la final, prichindeii au decis: Maria Cârneci esta “naşa” trupei, artista alegându-le numele de 4 Dance.

Cum s-au descurcat micuţii pe scena Next Star, rămâne de văzut mâine seară, de la 20:30, la Antena 1.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri.

Canalul YouTube al emisiunii este aici >>  https://www.youtube.com/user/NextStarA1

Pagina de Facebook este aici >> https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video