Antena Căutare

Melani Șerban, o interpretă de excepție la doar 11 ani, a câștigat cea de-a șasea ediție a sezonului nouă „Next Star"

Melani Șerban, o copilă în vârstă de 11 ani din Brașov, a câștigat cea de-a șasea ediție „Next Star", calificându-se direct în marea finalã a celui de-al nouãlea sezon, după ce a impresionat cu o interpretare de excepție.

Melani Șerban, o copilă în vârstă de 11 ani din Brașov, a câștigat cea de-a șasea ediție „Next Star", calificându-se direct în marea finalã a celui de-al nouãlea sezon, după ce a impresionat cu o interpretare de excepție.

Puștoaica a interpretat melodia „One night only” a cântăreței Jennifer Hudson, încântând jurații, care au fost uimiți de talentul ei.

Melani a impresionat membrii juriului până peste măsură, determinându-i să se ridice de pe scaune pentru ea.

O serie de copii uimitori au făcut spectacol, sâmbătă seara, pe scena „Next Star”.

Muzică bună, un moment excepţional de acrobaţie, calcul japonez, dans tradiţional ucrainean, umor, o demonstraţie la calul cu mânere și momente muzicale emoționante au făcut parte din show-ul serii.

„Ce noroc pe noi că suntem lângă ei”, a spus Dan Negru despre acești copii.

„Și noi ne plecăm în fața lor, Dan”, a spus Lidia Buble.

„Problema este că ne-am decis foarte greu, pentru că ar fi meritat să meargă în marea finală mai mulți concurenți. E foarte complicat, pentru că am avut un spectacol total, de la muzică până la acro dance, până la gimnastică, până la dansurile lor, până la muzică populară, cântat la fel și fel de instrumente, bătut la toacă, actorie, toți au fost senzaționali”, a mărturisit Pepe.

„Mi se rupe sufletul că unul singur merge în finală. Nu trebuie să fie nimeni supărat. Ați fost extraordinari”, a mai spus Pepe.

Cine sunt următorii copii talentați care vor urca pe scena show-ului, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 28 iulie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție „Next Star”, prezentată de Dan Negru.

Interpretare SENZAȚIONALĂ la „Next Star”! Iulia Teleuca, o artistă în adevăratul sens al cuvântului, la doar 11 ani... Aproape 1.600.000 de telespectatori au urmărit emisiunea prezentată de Dan Negru. Show-ul „Next Star", lider de aud...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x