Antena Căutare

„Mă distrez tare cu hodorogul ăsta!” Liviu Vârciu și Nea Mărin fac pace la ”Poftiți la muncă”!

Un nou sezon, noi aventuri, multe motive de amuzament, dar și de dispută. Noile ediții ale emisiunii ”Poftiți la muncă” care va începe luni, 21 noiembrie, de la ora 20:30 la Antena 1 îi vor aduce în prim plan pe Nea Mărin și pe Liviu Vârciu într-o ipostază diferită.

Un nou sezon, noi aventuri, multe motive de amuzament, dar și de dispută. Noile ediții ale emisiunii ”Poftiți la muncă” care va începe luni, 21 noiembrie, de la ora 20:30 la Antena 1 îi vor aduce în prim plan pe Nea Mărin și pe Liviu Vârciu într-o ipostază diferită.

Povestiti-ne un moment amuzant de la filmari?, a fost întrebarea pe care le-am adresat-o celor doi.

”Sunt așa de multe… Cel puțin între mine și Liviu. De data asta, el fiind lângă mine, avem concursuri: el cu echipa lui și eu cu a mea. De exemplu, cine adună mai repede porumbul etc. Câștigătorul are parte de relaxare, merge la Spa, iar cine pierde muncește în continuare. Bineînțeles, el mai mult pierde că doar nu se poate pune cu un Berbec. Și poate nu ar fi așa, dar Liviu nu poate duce ceva până la capăt și umbă cu tot felul de tertipuri. De exemplu, în Deltă aveam de adus înapoi la fermă diverse animăluțe pe care le adunam din locuri unde ajungeam cu bărcile, pe canale. Primisem și hărți, dar Liviu nu se orientează așa bine și nici nu a fost atent când ni s-a spus că nu trebuie să aducem două animale de același fel. Așa că el a văzut doi cocoși și i-a luat. Nu a fost atent și a luat ce a găsit. Dar avem de lucrat împreună și el simte că s-a schimbat. În curând vor vedea toți”, mărturisește nea Mărin.

Pentru Liviu Vârciu, totul se rezumă la distracție:

”Au fost așa multe… Mă distrez tare cu hodorogul ăsta, mi-e drag de el. Bine, îi datorez multe…inclusiv niște bani și de aia îl perii acum. Dar revenind la întâmplare, prima care îmi vine în minte este cea în care am furat o mașină și fugeam de Nea Mărin. Și cum e el cu din astea, cu blesteme de astea – ”să facă”, ”să dreagă”, a început să zică să mi se oprească mașina și jur, s-a oprit, s-a tăiat alimentarea. A venit și el și mă fugărea cu un par și am reușit să pornesc din nou, dar era să mă duc într-o râpă de nu mai știați azi de mine. Însă a început ăsta din nou să boscorodească, am văzut după aia pe filmare cum zicea să mi se strice mașina și pe cuvântul meu, s-a stricat din nou. Și am luat-o la fugă, am sărit un gard și am auzit un lătrat de câine. În 3 secunde am sărit înapoi și Nea Mărin credea că vin după el. Și când m-am uitat, de după tufișuri a apărut o zgaibă de cățel, un ăla mic și slăbănog ce mai mult făcea gălăgie. Așa, ca Nea Mărin!”

Cosmin Seleși era să se înece în Dunăre! Nea Mărin le spune vedetelor ”Poftiți la muncă”... Cruduța e de nerecunoscut! Vedeta s-a schimbat radical! Fanilor nu le-a venit să creadă cum arată acum bruneta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x