Antena Căutare

Poftiți la circ 10 februarie 2021. Doinița Oancea, dans senzual la petrecerea burlăcițelor. Cum s-au distrat fetele

Pregătirile pentru nunta dintre Sony Medini și Dana sunt în toi la Poftiți la circ. După muncă, toate fetele, în frunte cu mireasa, s-au putut distra la petrecerea burlăcițelor, unde au fost dezinhibate total.

Doinița Oancea Galerie
Doinița Oancea, dans senzual la petrecerea burlăcițelor | Antena 1

Fetele de la Poftiți la circ s-au distrat de minune la petrecerea burlăcițelor. Doinița Oancea nu a stat să privească, ci s-a alăturat grupului de burlăcițe.

Cum s-a distrat Doinița Oancea alături de fetele de la Poftiți la circ la petrecerea burlăcițelor

''Sandy este Sony în varianta feminină! Este o persoană cu care te distrezi mult!”, a spus Dana despre cumnata ei. Sandy a fost sufletul petrecerii de la piscină. Sora lui Sony și-a pus pe ea costumul de baie și s-a aruncat direct în piscină cu un salt impresionant. Ba mai mult, ea și-a demonstrat forța ținând-o pe Dana pe umeri. Momentul a fost imortalizat de către Doinița Oancea, care și-a asumat și rolul de fotograf pentru prietenele ei.

Citește și: Poftiți la circ 9 februarie 2021. Doinița Oancea, tutoriale într-o baie de hotel. Ce lecții a dat vedeta

Tot Doinița Oancea a știut cum să întrețină atmosfera în lipsa bărbaților. Ea a umplut câteva pahare cu șampanie și le-a servit pe celelalte burlăcițe. “După câteva pahare de șampanie, ne-am dezlănțuit și am uitat și de spectacol și de tot! Nu ne mai venea să plecăm de acolo!”, a spus cu sinceritate viitoarea mireasă, care a profitat de ipostaza de burlăciță pentru o zi.

Cea care nu prea s-a putut bucura de petrecere a fost Ana Morodan, care a vorbit în permanență la telefon. Vedeta și-a luat rolul de organizator de evenimente în serios și a stabilit ultimele detalii despre buchetul miresei. “Cumnata Danei nu înțelegea de ce nu mă distrez! Sunt organizatoarea nunții, n-avem vreme să ne distrăm!”

La un moment dat, după ce Sandy a început să dea tonul dansului, Doinița Oancea s-a alăturat. Actrița a demonstrat cât este de talentată, lăsând inhibițiile deoparte. Bruneta a uitat de sarcinile grele de la nea Marin și s-a lăsat dusă de val într-un dans extrem de senzual. Mișcările sale provocatoare au fost cireașa de pe tort. A urmat un număr spectaculos de twerk oferit de Doinița Oancea și Sandy, care au făcut echipă bună.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

În fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 9 februarie 2021. Doinița Oancea, tutoriale într-o baie de hotel. Ce lecții a dat vedeta... Poftiți la circ 10 februarie 2021. Vedetele s-au dezlănțuit în florărie, pe ritmurile decise de Teleșpan. Ce a făcut pat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x