Poftiți la circ 2020, ediția 2. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, pedepsiți de nea Marin cu un nou "instrument"

În ediția 2 Poftiți la cric s-a lăsat cu o adevărată cursă în port. Nea Marin a vrut să le dea o lecție lui Liviu și Andrei și i-a altoit cum nu a mai făcut-o până acum.

Vedetele care au deschis sezonul Poftiți la circ 2020 sunt Margherita de la Clejani, Marian Drăgulescu, Jean de la Craiova și Edi Stancu. Alături de aceștia, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt ajutoarele permanente ale lui nea Marin.

În ediția 2 Poftiți la circ 2020, nea Marin vrea să demonstreze că el este cel care face ordinea și pentru a ține totul sub control aplică fel de fel de corecții.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 1. De ce au fost "deranjați" Andrei Ștefanescu si Liviu Vârciu că dorm în paturi separate

În timp ce se afla în port pentru a-și îndruma echipa să spele bărcile, Liviu și Andrei l-au deranjat pe nea Marin. A urmat o adevărată cursă între nea Marin și ajutoarele sale.

Nea Marin a renunțat la nuia și i-a atenționat pe Liviu și Andrei cu "alt instrument" periculos

În noul sezon de la Poftiți la circ Nea Marin a renunțat la nuia și a apelat la un alt instrument și anume praștia.

Coregraful a început să-i fugărească printre bărci cu praștia pe Liviu și Andrei, până când aceștia și-au găsit un refugiu.

„S-au încuiat într-o barcă. Eu am fugit pe o barcă și am vrut să deschid de sus niște geamuri. Ei pe dedesubt țineau de aceste geamuri.”, a explicat nea Marin întâmplarea.

În cele din urmă, a reușit să dechidă fereastra bărcii în care se adăposteau Liviu și Andrei și i-a nimerit pe cei doi cu corcodușele pe care le-a aruncat cu praștia.

Andrei Ștefănescu a rămas cu o urmă sub ochi, după lovitura cu praștia a prezentatorului:

„Să ne înțelegem, nu e machiaj”, a ținut Liviu Vârciu să clarifice situația.

În ediția anterioară de la Poftiți la circ, Liviu și nea Marin au pus un pariu prin care prezentatorul emisiunii trebuia să fie sancționat cu 100 de lei dacă rostește „cuvântul cu d”. În timpul cursei cu praștia nea Marin nu a mai ținut cont de vocabular, iar Liviu și Andrei i-au cerut banii datorați, potrivit înțelegerii.

„Nu a renunțat la proastele și vechile obiceiuri pe care și le-a făcut. Nu a putut să se desprindă de perioada copilăriei. El este un copil prizonier într-un corp bătrân”, a comentat Andrei Ștefănescu faptul că nea Marin nu se poate abține să mai scape un cuvânt urât la nervi.

Nea Marin a încălcat înțelegerea pe care a făcut-o cu Liviu în ediția 1 Poftiți la circ 2020

Nu numai că nea Marin nu le-a dat bani băieților după ce acesta a rostit „cuvântul cu d”, dar s-a întors să le mai dea „o porție de bătaie”. A doua oară nea Marin i-a altoit pe Liviu și Andrei cu țeava de la peria cu care se spală bărcile.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 1. Ce a făcut Liviu Vârciu când a aflat că rulota în care doarme nea Marin are duș

În cele din urmă, coregraful i-a lăsat pe Liviu și Andrei în barca în care se refugiaseră din nou.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Ultimele știri