Poftiți la circ 2020, ediția 6. Nea Marin l-a urmărit pe Liviu Vârciu ca-n filme! Ce evadare spectaculoasă a urmat

Moment incredibil în ediția 6 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1! În timp ce Nea Marin îl fugărea pe Liviu Vârciu, ceva complet neașteptat s-a întâmplat.

Shift, What’s Up, Ana Baniciu și Raluka au decis să își testeze rezistența în cadrul emisiunii „Poftiți la circ”. De data aceasta, simpaticul Nea Marin a decis să dea o mână de ajutor prietenilor săi de la circul Bellucci.

Viața la circ nu e una ușoară și în spatele oricărui spectacol stau zile întregi de muncă, eforturi, sacrificii și situații neprevăzute.

Nea Marin a pus vedetele să construiască un car de paradă pentru circul Bellucci, la „Poftiți la circ”

Circul Bellucci a luat naștere undeva prin secolul 19 și, în 2002, Mario Medini și Loredana Bellucci au decis să înființeze circul Aquatico Bellucci. Azi, tradiția este dusă mai departe de cei trei copii ai lor: Jennifer, Sandy și Sony Medini.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 6. Raluka, enervată de complimentul unui client fascinat de bustul ei. Ce replică i-a dat

Plimbându-se cu camioanele de circ și cu rulotele, circarii reușesc de fiecare dată să ofere publicului un spectacol de senzație, oricât de grea ar fi viața din spatele cortinei.

În ediția 6 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Nea Marin s-a întâlnit cu Shift, What’s Up, Ana Baniciu și Raluka și, împreună cu Liviu Vârciu și Sony Medini (directorul artistic al circului Bellucci), s-au apucat de pregătit un car de paradă pentru artiști, pentru a promova astfel circul Bellucci în stațiune.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 6. Nea Marin i-a ridicat pe Shift și pe What's UP cu macaraua și s-a răzbunat din plin! Ce a urmat

Totuși, și de data aceasta au ieșit scântei între Nea Marin și Liviu Vârciu. În timp ce lucrau, între cei doi s-a născut o nouă ceartă. Liviu Vârciu a fugit și s-a ascuns într-un tir ca să scape de loviturile generoase ale lui Nea Marin, dar nu s-a prins la timp de faptul că vehiculul este unul electric și aerul condiționat nu poate porni. Închis în cabina șoferului, vedeta a ajuns în doar câteva minute să facă saună în adevăratul sens al cuvântului.

A încercat Liviu Vârciu să deschidă ușa mașinii ca să evadeze, dar Nea Marin a fost extrem de vigilent și nu i-a ratat vreo mișcare, acționând în consecință cu praștia!

Cum a reușit să fugă Liviu Vârciu și să scape de Nea Marin, în ediția 6 a emisiunii „Poftiți la circ”

Văzând că nu e șansă de evadare, Liviu Vârciu s-a consolat și a îndurat temperaturi greu de imaginat pentru mai bine de o oră. La un moment dat însă, operatorul de imagine care se afla cu el în camion a zis că nu mai rezistă. Acesta a fost momentul în care Liviu Vârciu a fugit din mașină și soarta a făcut să se întâlnească cu un amic, de la care a luat cheile unei mașini, totul în timp ce era fugărit de Nea Marin.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 6. Shift și What's UP au urmărit o scroafă și a ieșit un show de zile mari! Ce au putut să facă

„M-am oprit un pic să văd dacă vine după mine. Era după mine, alerga după mașină. Om inconștien! Ziceai că e toreador, nebunul”, a dezvăluit Liviu Vârciu, extrem de fericit că a reușit să scape.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 6 a emisiunii „Poftiți la circ” ca să savurezi momentul.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Ultimele știri