Căutare Live

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Daniela Crudu a fost infectată cu coronavirus. Cum au reacționat colegii

Daniela Crudu a fost infectată cu noul coronavirus și a fost nevoită să părăsească emisiunea Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, de la Antena 1.

Daniela Crudu a fost infectată cu coronavirus și a plecat de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară

Antena 1

Nea Marin a adunat vedetele la masă și a dat tuturor o veste complet neașteptată, în ediția 21 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, de la Antena 1.

Daniela Crudu a fost infectată cu noul coronavirus și a fost nevoită să părăsească show-ul ce s-a filmat la Alba Iulia.

Daniela Crudu a fost infectată cu coronavirus și a părăsit emisiunea Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, de la Antena 1

Când Nea Marin a anunțat faptul că Daniela Crudu a plecat din emisiune fiindcă a fost infectată cu noul coronavirus, toți au fost mai mult decât surprinși.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 17 ianuarie 2022. Daniela Crudu și Virgil Mănescu au fost surprinși împreună

„Am aflat ce s-a întâmplat cu Cruduța. Se pare că are Covid, de aia a și plecat. Se pare că aici în zonă s-a depășit cu mult incidența, de joi se va închide totul aici. Dacă tot am muncit atâta aici eu zic că e păcat să nu facem măcar un mic spectacol. Nu vreau să mai fie nimeni în sală, îl vom face doar pentru noi și pentru cei de acasă, pentru telespectatori”, a zis acesta, spre marea surprindere a tuturor.

Abia acum toată lumea a înțeles de ce Daniela Crudu a dispărut fără vreo explicație și nu a fost de găsit dimineața, când s-a dat trezirea.

Citește și: Cum arată mama Danielei Crudu. Vedeta a filmat-o la cununia civilă a surorii sale

„Ne-a încolonat pe toți și ne-a trimis să ne facem testul”, a mărturisit Edi Stancu.

Mai mult decât atât, se pare că incidența cazurilor de coronavirus l-a determinat pe Nea Marin să ia o decizie radicală: realizarea serbării doar pentru cei care urmăresc emisiunea, nu și pentru publicul dornic să asiste în sală.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 17 ianuarie 2022. Cum s-a îmbrăcat Daniela Crudu. Reacția avută de Raluka și de Ana Baniciu

Totuși, chiar și în ciuda acestor modificări, ceea ce a urmat e cu totul și cu totul deosebit. De la defilarea soldaților romani și până la luptele gladiatorilor, spectacolul a fost unul special.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 21 a emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară ca să savurezi tot momentul.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a șaptea săptămână a noului sezon, difuzată duminică de la ora 20:00 și luni și marţi de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai la Alba Iulia sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ana Baniciu, Raluka, Daniela Crudu și Virgil Mănescu. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Ana Baniciu a îmbrăcat straie populare. Ce a dezvăluit despre nu... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pie...
Ultimele știri
x