Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 22 decembrie 2021. Cosmin Seleși a făcut autostopul. Cum s-a descurcat

Jean de la Craiova, Romică Țociu și Cosmin Seleși au făcut echipă în ediția 9 Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară.

Jean de la Craiova, Romică Țociu și Cosmin Seleși au făcut echipă în ediția 9 Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară

Antena 1

”În sfârșit, lucram în liniște, nu țipa nimeni la noi. Eram organizați.”, a povestit Cosmin Seleși despre minutele în care Nea Marin i-a lăsat singuri pe cei trei.

Cosmin Seleși a făcut autostopul în ediția 9 Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară

După ce au vorbit despre casele pe lângă care treceau, Cosmin le-a arătat cum decurge autostopul în Asia Express. Însă nu a avut succes și mașina care a trecut pe lângă ei nu a oprit.

”Și am ajuns tot așa, pe jos, la băncuțe.”, a spus Jean de la Craiova. Când au ajuns la locație, au observat că ajutoarele lor puteau scoate băncile doar pe geam.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 21 decembrie 2021. Vârciu și Andrei Ștefănescu, puși în dificultate de dansul lui Nea Marin

”Le-am încărcat, le-am așezat cum am știut și cum am putut.”, a mai adăugat Jean și s-au retras la o bere. ”Noi știam clar că în fața Primăriei e barul.”, a subliniat Romică Țociu.

”Ne-a dat viață. Parcă îți ieșea toată răutarea din tine.”, a mai declarat artistul.

După ce au băut câte o bere, și-a făcut apariția Nea Marin. Ce a urmat vedeți în materialul video atașat mai sus.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 21 decembrie 2021. Cosmin Seleși, nou „conflict” cu Liviu Vârciu. Ce au avut de împărțit

În cea de-a șaptea ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Comuna Albac, Alba sunt Cosmin Seleși, Adriana Trandafir, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Jean de la Craiova și Romică Țociu. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 22 decembrie 2021. Vedetele, surprinse de apariția unui localnic: E thriller emisi... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 22 decembrie 2021. Liviu Vârciu și Nea Marin, debandadă totală la primele ore ale ...
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023 aduce vești bune pe plan profesional...
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023. Taurii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x