Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 22 decembrie 2021. Cum a arătat târgul din Albac. Vedetele au purtat straie tradiționale

Timp de trei zile, Jean de la Craiova, Cosmin Seleși, Romică Țociu, Adriana Trandafir, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Marin au lucrat pentru a pune pe picioare târgul din Albac.

Timp de trei zile, Jean de la Craiova, Cosmin Seleși, Romică Țociu, Adriana Trandafir, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Marin au lucrat pentru a pune pe picioare târgul din Albac

Antena 1

Chiar cu puțin înainte ca oamenii să se strângă la târg, a început o ploaie zdravănă care amenința să strice atmosfera.

Însă aceasta nu i-a împiedicat pe localnici și turiști să se prezinte pentru a le vedea pe vedete din ediția 9 Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară.

Cum au arătat vedetele la târgul din Albac al lui Nea Marin

”Și domnul Barbu ne-a vis: vai, arătați ca niște haiduci.”, a spus Liviu Vârciu. Andrei Ștefănescu l-a completat: ”Ne-au pus și tricolorul în talie și ne-a spus doamna că au o vechime foarte mare, 60- 70- 100 de ani. Atunci când ni le-a adus a zis că o să avem o surpriză foarte mare. A zis să nu ne fie frică de faptul că o să ne încălzim, deși era foarte cald afară, că ea vă protejează”.

”Numai că noi am pus-o peste tricou. Îți dă altă energie când intri cu ia pe tine. Ei, când te simți bine și ești bine îmbrăcat, știi că faci parte din peisaj, atunci cuvintele ies din gură fără să te stresezi tu foarte tare.”, a mai spus Vârciu.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 21 decembrie 2021. Misiunea care le-a pus în dificultate pe vedete: „Am crezut că moare!”

Romică Țociu a îmbrăcat și el o ie, iar Adriana Trandafir un costum superb. Singurul care nu a purtat straie tradiționale a fost Jean de la Craiova căruia nu i-a venit nicio cămașă.

”Mi-a convenit. Era foarte cald afară și cu cămașa aia eram fleașcă”, a zis el.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 21 decembrie 2021. Cosmin Seleși, nou „conflict” cu Liviu Vârciu. Ce au avut de împărțit

În cea de-a șaptea ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Comuna Albac, Alba sunt Cosmin Seleși, Adriana Trandafir, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Jean de la Craiova și Romică Țociu. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 22 decembrie 2021. Liviu Vârciu, mesaj emoționat de la fiica cea mică. Ce imagini ... „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!” a fost lider de piață cu peste 1.6 milioane de telespectatori, aseară, la Antena...
Zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrele vorbesc despre trei zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Acești nativi se vor bucura...
Horoscopul zilei de 28 mai 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la sănătatea lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 mai 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor ar trebui să fie mult mai...
Ultimele știri
x