Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 8 decembrie 2021. Nea Marin, accidentarea care l-a făcut să strige după medic. "E rău, bre?"

Chiar dacă Liviu, Andrei și nea Marin știu mereu să se distreze și sunt puși pe șotii, de această dată nu a mai fost de glumă după ce nea Marin s-a accidnetat în timp ce curăța pește.

poftiti prin tara 8 decembrie colaj Galerie
După o oră, nea Marin, Adda, Cătălin și pescarul s-au întors să recupereze plasa plină cu pești. | Antena 1

După o oră, nea Marin, Adda, Cătălin și pescarul s-au întors să recupereze plasa plină cu pești.

“Nici nu o să mă umple de pești pe adidași”, a spus Adda.

“Mama, ce mare e”, a zis Cătălin după ce a prins un pește imens.

“Avem pentru două ceaune de ciorbă”, a zis nea Marin.

Cătălin Rizea a spus că a fost una dintre cele mai frumoase experiențe din viața lui, iar Adda considera că le-a purtat noroc.

Citește și: Poftiți pe la noi:Poftiți prin țară,7 decembrie 2021. Nea Marin, telefon-surpiză. Cum a reacționat la farsa "consilierilor" lui

Între timp, pentru că Liviu nu avea încredere în aptitudinile de pescar ale celorlalți, a găsit să cumpere pește de la localnici. Liviu și Andrei, consilierii lui nea Marin, au pregătit pe mal mese unde să curețe pește.

“Nouă să ne zici câți bani ai dat pe el”, l-a întrebat Andrei pe nea Marin.

Nea Marin a avut nevoie de medic la Poftiți pe la noi

Când a văzut nea Marin că Liviu a adus pește, i-a spus să curețe peștele pe care l-a adus ca să îl poată găti la prânz și să îl mănânce împreună la pensiune. Pentru că nimeni nu îl asculta, coregraful s-a enervat și a luat un cuțit în mână.

“Dacă fugi cu cuțitul după un om, fug îngerii de tine”, a spus Liviu.

“Rambo, stai un pic”, i-a zis Andrei lui nea Marin.

Coregraful a început să îi alerge, dar băieții au ajuns la câini. Până la urmă, nea Marin s-a apucat el să curețe pește. În timp ce curăța, coregraful s-a tăiat.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 7 decembrie 2021. Iuliana Luciu, la primele ore ale dimineții. Cum arată fără machiaj

“Băi, m-am tăiat. M-am tăiat rău de tot. Buricul de la degetul mic”, spune nea Marin.

“Eu i-am zis – Bre, dacă te uiți atent prin gaura asta se va la cot”, a spus Andrei.

În ciuda conflictelor dintre ei, Andrei l-a bandajat pe nea Marin.

“Vezi băiat bun care se gândește la mine?”, spune nea Marin.

“Te știu de 12 ani, mă hodorogule! Ăsta habar n-ar cât de pervers ești”, i-a strigat Liviu lui nea Marin.

“Eu nu pot să calc pedala la nesfârșit”, spune Andrei.

„Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Mărin: Ce suprize aduce noul sezon

În acest sezon, rolul lui Nea Mărin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În a treia ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele patru vedete pe care Nea Mărin le pofteşte alături de el tocmai în Sviniţa, Mehedinţi sunt Adda şi Cătălin Rizea, Iuliana Luciu şi Marian Capet. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind premiera celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!, din 6 decembrie 2021, de la 20:30, pe Antena 1.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 8 decembrie 2021. Iuliana Luciu, la mulsul vacii. “Ți-ai bătut joc de munca mea”... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 8 decembrie 2021. Problema cu peștele, scandal total. “Dar de ce țipi așa? Că nu î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x