Antena Căutare

Povești de familie, episodul 27 și episodul 28. O relație interzisă și doi prieteni care află că iubirea e chiar sub nasul lor

Serialul Povești de familie de la Antena 1 aduce telespectatorilor noi experiențe și povești ale societății contemporane. Iată ce s-a întâmplat în episoadele 27 și 28 de astăzi, 19 august 2021.

În episoadele 27 și 28 ale serialului Povești de familie de la Antena 1 ne-au fost prezentate noi situații, despre cum iubirea se poata afla chiar în fața noastră, fără să o vedem, dar și despre cum o relație interzisă inițial poate fi acceptată odată ce înfruntă toate dificultățile.

Povești de familie, episodul 27. O relație interzisă este acceptată datorită iubirii necondiționate

Episodul 27 din serialul Povești de familie a spus povestea unui cuplu aflat la început de relație. Corina se îndrăgostește de Marius, un motociclist pe care abia l-a cunoscut și care lucrează la cafeneaua unde ea merge de obicei să studieze.

Corina și Marius încep să petreacă timp împreună, se îndrăgostesc tot mai tare și se plimbă cu motocicleta. Toate merg bine între ei până când Marius o duce pe Corina să o cunoască pe mama lui, care nu o acceptă deloc pe tânăra de 18 ani. Nu din prima, cel puțin. Femeia spune despre Corina că este "săracă" și prea "tânără" pentru fiul ei, iar de aici încep toate dificultățile.

Citește și: Povești de familie, episodul 25 și episodul 26. Cum a încercat Oana să își trăiască visul din tinerețe prin propriul copil

Lucrurile se complică și mai mult când colega de clasă și prietena Corinei, Eva, începe să îi facă avansuri lui Marius. Cei doi se sărută și sunt surprinși de Corina.

Deși mama lui Marius este împotriva relației lui, iar Eva s-a "strecurat" și ea în poveste, Marius și Corina țin prea mult unul la altul și vor să fie împreună. Pleacă pe motocicletă împreună, moment în care au un accident rutier, iar tânărul ajunge în spital unde e operat de urgență. Acest moment dificil le apropie însă pe mama lui Marius și pe Corina. Cele două se împacă, spre bucuria tânărului care își revine din comă după opt luni.

Povești de familie, episodul 28. Doi prieteni care descoperă că iubirea e chiar sub nasul lor

Episodul 28 din Povești de familie spune povestea a doi prieteni, Melania și Șerban, care nu realizează cât de mult țin unul la celălalt decât după ce trec prin niște întâmplări neplăcute.

Șerban este îndrăgostit de Mel, dar nu îi poate spune acest lucru pentru că aceasta se întâlnește cu un alt băiat, Edi. Abia după ce cei doi se despart, Mel îi dă o șansă lui Șerban, deși doar ca să îl facă gelos pe Edi.

Până la urmă, Mel începe să realizeze că ține mult la prietenul ei Șerban, că ar vrea să aibă o relație cu el și că până atunci a fost îndrăgostită de cine nu trebuie, pentru că Edi nu era potrivit pentru ea.

"Povești de familie" se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00, pe Antena 1. De asemenea, poate fi văzut pe AntenaPlay.

Povești de familie, episodul 25 și episodul 26. Cum a încercat Oana să își trăiască visul din tinerețe prin propriul cop... Povești de familie, episoadele 29 și 30. Partea nocivă a rețelelor de socializare și o familie care înfruntă răul prin i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x