Antena Căutare

Povești de familie, episodul 25 și episodul 26. Cum a încercat Oana să își trăiască visul din tinerețe prin propriul copil

Serialul Povești de familie aduce din nou în fața telespectatorilor noi expereințe și povești ale societății contemporane.

Actorii din Povești de familie Galerie
Serialul Povești de familie aduce din nou în fața telespectatorilor noi expereințe și povești ale unor familii, dar și ale societății contemporane. | Antena 1

În episodul 25 și episodul 26 al serialului Povești de familie ne-au fost prezentate noi situații. Oana și Nico au fost principalele personaje ale episoadelor de astăzi. Publicul a urmărit atent fiecare moment dificile prin care au trecut cele două, dar și soluțiile curajoase pe care le-au găsit.

Povești de familie, episodul 25. Povestea Oanei, mamă care își trăiește visul prin propriul copil

Oana, o mămică singură, încearcă să își pregătească fiica pentru o carieră de succes în industria modeling-ului, însă consecințele nu ezită să apară. Femeia este despărțită de tatăl micuței, iar custodia copilului este împărțită între cei doi.

Femeia este foarte hotărâtă să își trăiască visul prin propriul copil, motiv pentru care a înscris-o la cursurile de modeling pentru ca micuța să aibă parte de carieră la care ea a renunțat atunci când și-a cunoscut fostul soț și a rămas însărcintă.

Nico este foarte talentată, lucru evident de la prima ședintă foto pe care a avut, chiar la agenția la care a fost femeia în tinerețe. Din dorința de a deveni ca mama ei și de a participa la un shooting foto plănuit de Oana, fetița a decis să își mintă tatăl pentru a nu petrece weekend-ul alături de el și actuala lui soție.

Micuța s-a descurcat de minune la sedința foto, iar mama ei a rămas impresionată de talentul ei remarcabil. Totodată, Nico s-a bucurat din plin de experiența trăită și a început să fie din ce în ce mai entuziasmată.

Citește și: Povești de familie, episodul 23 și episodul 24. Cum s-a lăsat păcălită Sandra de mirajul celebrității

Nu a durat foarte mul timp până tatăl fetiței a afla de pozele făcute în cadrul shooting-ului foto. Bărbatul nu a fost de acord cu decizia Oanei de a o integra pe fiica lui în lumea modeling-ului, motiv pentru care i-a interzis lui Nico să mai pozeze în astfel de ipostaze.

După ce micuța a afirmat în nenumărate rânduri că își dorește să fie exact ca mama ei, Oana și fostul ei soț au avut parte de o discuție aprinsă care a dus la o întorsătură neașteptată.

Mai mult decât atât, pozele publicate de mama ei pe rețelele sociale i-au făcut probleme micuței la școala. Cei doi părinți au fost chemați de conducerea instituției la o ședință pentru a discuta despre faptul că cei doi sunt căutați de poliție, fiind anchetați pentru pornografie infantilă. Pozele cu Nico au ajuns pe site-uri pentru adulți, iar fotograful a fost arestat.

Povești de familie, episodul 26. Povestea lui Nico, victima unui salon neautorizat de piercing-uri

Nico, o adolescentă rebelă, care nu ține cont de sfaturile părinților ei a reușit să intre într-o situație foarte dificilă. După un concert de muzică rock, adolescenta și prietenii lor au luat decizia de a-și face un piercing în limbă, fiind un semn al prieteniei lor.

Kim a fost cel care și-a făcut primul piercing, lucru care le-a încurajat și mai multe pe Nico și prietena ei. Îngrijorarea a venit atunci când au aflat că trebuie acordul părinților pentru a-și face un piercing într-un salon autorizat.

Citește și: Povești de familie, episodul 21 și episodul 22. Cum a încercat Ruxandra să îl cucerească pe profesorul ei de chimie

Nico nu a stat prea mult pe gânduri și i-a cerut voie mamei sale, însă aceasta nu a fost de acord cu decizia ei. Adolescenta a insistat în privința piercing-ului, însă a primit un alt răspuns negativ din partea părinților ei.

După mai multe încercări de a-și convinge mama, tânăra s-a decis să meargă într-un salon neautorizat pentru a-și face această procedură. Consecințele deciziei necugetate au început să apară la scurt timp.

La scurt timp după ce și-a pus piercing-ul, adolescenta a început să se simtă rău și să aibă febră. Nicole a intrat în comă din cauza infecției pe care a dobândit-o în urma piercing-ului făcut.

„Povești de familie” se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00, pe Antena 1. De asemenea, poate fi văzut pe Antenaplay.

Povești de familie, episodul 23 și episodul 24. Cum s-a lăsat păcălită Sandra de mirajul celebrității... Povești de familie, episodul 27 și episodul 28. O relație interzisă și doi prieteni care află că iubirea e chiar sub nas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x