Antena Căutare

Povești de familie, sezon 2, episodul 17. Geanina a căzut „pradă” capcanelor internetului. Cum a fost păcălită în mediul online

Episodul 17 al sezonului 2 din Povești de familie prezintă povestea Geaninei, o fată în vârstă de 15 ani, care petrece foarte timp în mediul online. Situația începe să ia o întorsătură neașteptată când adolescenta cade „pradă” capcanelor de pe Internet.

Colaj cu actorii din Povești de familie Galerie
Episodul 17 al sezonului 2 din Povești de familie prezintă povestea Geaninei, o fată în vârstă de 15 ani, care petrece foarte timp în mediul online. | Antena 1

Geanina, o tânără de doar 15 ani, a căzut victima capcanelor de pe Internet după ce a decis să își facă o nouă prietenă din mediul online. Adolescenta a vorbit pentru prima data cu Malena pe un chat de pe rețelele sociale, fără să știe în ce pericol se află.

Relația de prietenie dintre cele două a început să devină din ce în ce mai strânsă pe zi ce trecea, motiv pentru care Geanina a luat decizia să-i spună mamei sale despre Malena și cadourile pe care le-a primit de la ea. Femeia a fost foarte sceptică în privința „fetei” cu care s-a împrieteni fiica sa și a avertizat-o că sunt foarte multe persoane care se dau drept altcineva pe Internet.

Citește și: Povești de familie, sezon 2, episodul 16. Geanina și-a părăsit satul natal, după multă suferință. Cum a învățat să-și urmeze visul

„Există oameni care pretind că sunt altcineva pe Internet. Eu nu știu cum ai tu încredere în niște oameni pe care nu i-ai văzut niciodată. Dacă vorbești cu cineva pe internet, nu înseamnă că îl cunoști. Când o să crești mai mare o să-ți dai seama că oamenii nu sunt ceea ce par.”

La scurt timp de la un schimb de replici între adolescentă și mama ei, Malena i-a cerut Geaninei să vină la București pentru a merge la un concert împreună. Situația a luat o întorsătură neașteptată după ce Geanina alege să plece la prietena sa, fără a-i spune mamei sale.

Povești de familie, sezon 2, episodul 17. Geanina devine victima unei rețele de trafic de persoane

Geanina a avut parte de o surpriză neașteptată atunci când a ajuns la București. Adolescenta și-a dat seama rapid că totul a fost o capcană, iar Malena nu există, fiind victima unei rețele de trafic de persoane care racolează tinere prin intermediul rețelelor sociale.

Steluța Lăcătuș, cea care a ademenit-o pe Geanina la București, a făcut închisoare în străinătate, dar și în România pentru trafic de carne vie. Femeia se ocupă cu acest lucru de foarte mult timp, racolând o mulțime de adolescente pentru a face bani.

Disparția Geaninei a îngrijotat-o pe mama sa, care nu a încetat nici măcar o secundă să o caute. Aceasta a apelat, din disperare, la ajutorul fostului său partener, Octavian. Femeia a devenit și mai agitată după ce a primit un telefon de la fiica sa, care a furat mobilul de la un fost polițist, client al rețelei conduse de „prietena cea bună” a fetei, Steluța Lăcătuș.

Citește și: Povești de familie, sezon 2, episodul 15. Cum ambiția și iubirea față de propriul copil schimbă două destine

Octavian și mama fetei au reușit să găsească indicii despre locul în care s-ar afla Geanina în urma apelului efectuat de adolescentă. După multe căutări și nopți nedormite, cei doi au găsit fata la momentul potrivit, înainte ca Steluța Lăcătuș să o facă din nou dispărută.

„Povești de familie” se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00, pe Antena 1. De asemenea, poate fi văzut pe AntenaPlay.

Povești de familie, sezon 2, episodul 16. Geanina și-a părăsit satul natal, după multă suferință. Cum a învățat să-și ur... Povești de familie, sezon 2, episodul 18. De la bătăile în stradă la centura de campion. O poveste despre un ajutor veni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x