Căutare Live

Povești de familie, sezon 2, episodul 28. Emilia a trimis poze sexy iubitului, dar apoi a primit un mesaj bizar. Ce a urmat

În episodul 28 din serialul Povești de familie descoperim povestea Emiliei, o tânără care a avut încredere să-i trimită iubitului său imagini sexy, dar apoi a avut de suferit. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul din 6 aprilie 2022.

Emilia este protagoniste episodului 28 din serialul Povești de familie, de la Antena 1

Antena 1

În episodul 28 difuzat în data de 6 aprilie 2022 al serialului Povești de familie am descoperit povestea tinerei Emilia, care a fost încurajată de iubitul ei să trimită poze sexy și chiar să se filmeze într-un moment intim. Nu a durat mult și ceva complet neașteptat s-a întâmplat

Ce s-a întâmplat în episodul 28 din 6 aprilie 2022 al serialului Povești de familie, de la Antena 1

Emilia este o tânără care a întâlnit pe internet un tânăr foarte drăguț. Cei doi au început să vorbească și, la un moment dat, bărbatul a venit cu o propunere neașteptată.

„Îmi place foarte mult de tine, ești foarte drăguță. Dar aș fi un mincinos să spun că nu-mi place cum se vede decolteul ăla”, a fost replica pe care i-a dat-o Sebi, care a încurajat-o să îi arate mai mult decât un decolteu.

Timidă, tânăra s-a lăsat convinsă de argumentele bărbatului și i-a arătat o imagine mai generoasă cu decolteul său. Așa cum era de așteptat, Sebastian i-a făcut complimente și asta i-a dat tinerei mai mult curaj.

Citește și: Povești de familie, sezon 2, episodul 27. Sarei i se pun droguri în pahar în timpul serviciului, dar ceva neașteptat se întâmplă

A doua zi, Emilia i-a povestit totul colegei sale și aceasta i-a spus că nu e nimic în neregulă cu faptul că face schimb de imagini sexy cu tânărul care o place.

Nu a durat mult și cei doi s-au întâlnit și în viața reală, iar lucrurile au părut să meargă de minune.

„Pentru cea mai frumoasă fată pe care o cunosc. Wow, nu credeam că ești și mai frumoasă în viața reală. Credeai că nu o să vreau să te văd în viața reală? Am mai vorbit cu fete pe internet, dar tu ești prima cu care mă întâlnesc”, i-a zis Sebi.

Întâlnirea a decurs atât de bine încât fata s-a întors acasă încântată, lucru pe care și părinții l-au remarcat imediat. Sebastian și Emilia au început să iasă mai des împreună și prietenia dintre ei a început să se transforme într-o relație. Discuțiile intime au continuat, la fel și schimburile de poze și imagini sexy.

La un moment dat, acesta a convins-o pe fată să petreacă prima noapte de amor împreună, dar asta nu a fost tot. Sebastian a insistat ca momentul să fie filmat, pentru ca ei să îl poată revedea peste ani și ani. Deși a fost reticentă inițial, fata a acceptat, fiindcă a vrut să îi arate băiatului că are încredere deplină în el și că îl iubește. Totuși, la scurt timp după asta, lucrurile au început să se schimbe în relația celor doi.

„Sebastian a început să se comporte groaznic cu mine de când am început să ieșim împreună, înainte nu era așa. E gelos, posesiv...Sunt momente când e foarte drăguț, dar nu știu dacă e suficient ca eu să pot suporta lipsa lui de încredere”, a zis Emilia prietenei sale.

De la o zi la alta, Sebastian a început să fie tot mai gelos și agresiv, lucru ce a făcut-o pe Emilia să decidă că vrea să se despartă de el.

„Ești a mea, nu poți să mă părăsești așa. Ne despărțim când îți zic eu, nu când vrei tu”, i-a zis acesta într-o zi, după o criză de gelozie.

Emilia a decis să îl șteargă pe Sebi din lista sa de prieteni online și chiar l-a blocat. Nu a durat însă mult și fata a început să primească mailuri și mesaje în care i se cereau 3000 de euro dacă nu vrea ca filmul cu scenele de amor dintre ea și iubitul său să apară pe internet.

Speriată că toți vor vedea filmul și imaginile, aceasta a spus totul părinților, ca să ceară un sfat și ajutor.

„Nu-mi vine să cred că te-ai expus în acest fel. Ce dezamăgire! Trebuie să vedem cum rezolvăm problema”, a fost reacția părinților, care au decis să meargă la poliție.

„Nu este nicio îndoială că este vorba despre un caz de șantaj. L-am contactat pe iubitul dumneavoastră și a zis că telefonul i-a fost furat și că, într-adevăr, acolo se aflau imaginile”, a zis polițistul de la secție, după ce a auzit mărturia fetei.

S-a pus la cale un plan de prindere a șantajistului și astfel a ieșit la iveală că vinovatul era chiar Sebastian. El a ajuns la închisoare și polițiștii au șters materialele compromițătoare, însă Emilia și-a dat seama că nu va avea niciodată certitudinea că nu există imagini compromițătoare cu ea salvate și în altă parte. Totuși, din toată această întâmplare, tânăra Emilia a învățat cât de important este să nu își expună intimitatea și să aibă mare grijă cui trimite astfel de imagini.

Povești de familie” se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00, pe Antena 1, dar nu uita că pe AntenaPlay poți vedea orice producție, oricând dorești.

Povești de familie, sezon 2, episodul 27. Sarei i se pun droguri în pahar în timpul serviciului, dar ceva neașteptat se ... Povești de familie, sezon 2, episodul 29. Două tinere își doresc să devină cunoscute cu orice preț. Iată ce li s-a întâm...
Ultimele știri
x