Antena Căutare

Povești de familie - sezonul 2, episodul 40. David, un frate cu dizabilități este văzut ca o povară. Vezi ce s-a întâmplat

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor întâmplări ce pot deveni adevărate lecții de viață. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul difuzat în data de 22 aprilie 2022.

colaj povesti de familie Galerie
David a vrut să se sinucidă iar fratele său l-a salvat la timp | Antena 1

Episodul de azi vine cu o lecție despre doi frați între care părinții au făcut diferenșe, fără să fie conștienți de faptul că ambii copii au nevoile lor.

David este un băiat născut prematur, cu nevoi speciale care a fost mereu prioritizat. Fratele său a adunat mereu frustrări până când, la un moment dat, a răbufnit iar acest lucru a dus aproape la o tragedie.

Povești de familie, sezon 2,episod 40. Cuvintele dor și duc uneori aproape la tragedii

Fratele lui David s-a simțit dat la o parte în repetate rânduri. De câte ori le-a cerut ceva părinților, acesta a fost refuzat, pe motivul că David are prioritate.

Frustrat până la maximum, acesta a răbufnit și a avut o discuție foarte aprinsă cu părinții, în care și-a jignit fratele iar acesta a auzit totul.

Dezamăgit, David a crezut că nu maia re de ce să trăiască, fiindcă este o povară pentru familie și s-a simțit respins. Băiatul a fost salvat, în ultima clipă, când voia să se arunce de pe acoperișul unui bloc.

Citește și:Povești de familie - sezonul 2, episodul 39. Cum o sentință greșită condamnă mai mult decât gratiile unei închisori

Citește și:Povești de familie - sezonul 2, episodul 38, 20 aprilie 2022. Bianca ajunge în casa tatălui ei, după ce află că Flori nu este mama sa

Povești de familie - sezonul 2, episodul 39. Cum o sentință greșită condamnă mai mult decât gratiile unei închisori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x