Antena Căutare

Prețul cel bun, 10 septembrie 2021. Adrian, zis și Bruce Willis din Vaslui, a „explodat” de bucurie când a auzit că a câștigat

Un moment cu adevărat savuros din ediția 5 a emisiunii „Prețul cel bun” a fost atunci când Adrian, unul dintre concurenți, a „explodat” de fericire.

concurentul adrian si andrei stefanescu in platoul emisiunii pretul cel bun Galerie
Reacția unuia dintre concurenți i-a surprins din plin pe Andrei Ștefănescu și pe Liviu Vârciu | Antena 1

Ediția 5 a emisiunii „Prețul cel bun” de la Antena 1, difuzată în data de 10 septembrie 2021, ne-a adus noi și noi provocări, dar și întâmplări sau dezvăluiri amuzante.

Unul dintre cele mai savuroase momente a fost atunci când unul dintre concurenți, pe nume Adrian, a avut o reacție neașteptată.

Cum a reacționat un concurent de la „Prețul cel bun” de la Antena 1 atunci când a aflat că a câștigat

Fiindcă a intuit cel mai bine dintre toți care este prețul cel bun al unui hamac cu pernă, Adrian Zamfir a primit șansa de-a merge în etapa următoare de concurs. Înainte însă, bărbatul a avut o reacție cu totul și cu totul deosebită.

„Adrian, ai câștigat! Te-a luat somnul, bă! Nu-i vine să creadă că a câștigat”, a zis Andrei Ștefănescu, amuzat că domnul nu înțelege ce se întâmplă, fiindcă stă liniștit la pupitrul său.

Citește și: Prețul cel bun, 10 septembrie 2021. Liviu Vârciu a trăit un moment neașteptat, chiar în timpul emisiunii: „M-am zbârlit tot!”

Apoi, când a realizat că a dat răspunsul cel bun și că are șansa de-a câștiga un premiu generos, Adrian a sărit în sus de fericire și a alergat pe scări, în sus, ca să-l ia în brațe pe Andrei Ștefănescu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Apoi, bărbatul s-a dus lângă Liviu Vârciu și a aflat că prețul corect al hamacului este 119, așa că răspunsul său a fost unul extrem de apropiat de adevăr.

„Semeni cu cineva, dar nu știu cu cine”, a fost reacția prezentatorului emisiunii „Prețul cel bun”.

„Cu Bruce Willis, dar înainte...”, a zis concurentul, pus pe șotii.

„Din Vaslui poate”, a fost replica de milioane a lui Andrei Ștefănescu.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 5 a emisiunii „Prețul cel bun” ca să savurezi întregul moment.

Despre super show-ul „Prețul cel bun” de la Antena 1

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Vezi ediția integrală din Prețul cel bun pe Antena Play: https://antenaplay.ro/pretul-cel-bun.

Prețul cel bun, 10 septembrie 2021. Liviu Vârciu a spus ce s-a apucat să crească, în urmă cu ceva timp: „Ale mele erau p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x