Antena Căutare

Prețul cel bun, 13 mai 2022. Gestul care l-a făcut pe Andrei Ștefănescu să lăcrimeze. Cum a salvat o concurentă peste 20 de copii

În ediția 75 a emisiunii Prețul cel bun, din data de 13 mai 2022, o concurentă i-a emoționat pe toți cu poveștile sale. Gestul ei i-a făcut să lăcrimeze pe ei din public și a fost aplaudat la scenă deschisă.

colaj foto andrei stefanescu si un concurent de la pretul cel bun Galerie
În ediția 75 a emisiunii Prețul cel bun, din data de 13 mai 2022, o concurentă i-a emoționat pe toți cu poveștile sale. Gestul ei i-a făcut să lăcrimeze pe ei din public și a fost aplaudat la scenă deschisă. | Antena 1 / Pretul cel Bun

Vineri, în ediția din 13 mai 2022 a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au dat startul ediției cu numărul 75 a show-ului Prețul cel bun.

Încă de la început, atât ei, cât și cei aflați în public au fost emițonați de dezvăluirile uneia dintre concurente.

Gestul care l-a făcut pe Andrei Ștefănescu să lăcrimeze. Cum a salvat o concurentă peste 20 de copii

În ediția 75 a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1, difuzată pe 13 mai 2022, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au pus din nou la bătaie o serie de premii valoroase.

La un moment dat, chiar înainte de prima licitație, una dintre concurente a reușit să îl impresioneze atât pe Andrei, cât și pe cei din public până la lacrimi cu poveștile sale. Nu doar meseria și gestul emoționant făcut de Lorisa Duțu au stârnit un val de reacții.

Lorisa Duțu locuiește în București și este asistentă medicală la Spitalul de Copii Marie Curie.

„La cea mai importantă secție, Anestezie și Terapie Intensivă”, a completat concurenta.

„Mamă, la cazuri grele. Ai vazut o grămadă de lucruri”, i-a spus Andrei Ștefănescu.

„Multe, dar salvăm multe vieți”, a mărturisit concurenta.

Lorisa Duțu are doi copii, dar este părinte spiritual pentru o parte din cei pe care i-a salvat în spital.

„Am botezat 25 de copii”, a spus ea cu ochii în lacrimi.

„Pe unii dintre cei pe care i-ai salvat, i-ai și botezat. Cât de tare e asta”, a adăugat prezentatorul.

Gestul concurentei și poveștile sale i-au emoționat pe toti prezenți care au aplaudat-o la scenă deschisă. Înainte de a merge la pupitru, Andrei Ștefănescu a felicitat-o și a îmbrățișat-o.

„Iată un om care lucrează cu adevărat cu copiii și plânge numai când se gândește la cei pe care i-a salvat”, a mai adăugat acesta.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 12 mai 2022. Liviu Vârciu, contrariat de ocupația unui concurent. „Ne bucurăm când vedem unii mai neinsp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x