Antena Căutare

Prețul cel bun, 15 martie 2022. Liviu Vârciu, surprins de apariția lui Adrian. De unde îl cunoaște prezentatorul pe concurent

În ediția de Prețul cel bun de pe 15 martie au venit noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase.

Liviu Vârciu și-a dat seama că îl cunoaște pe acest concurent de la Prețul cel bun

Antena 1

Ca în fiecare ediție, Andrei Ștefănescu a dorit să afle cât mai multe informații despre concurenții care au pășit în platoul de la Prețul cel bun. Adrian Petre s-a numărat printre concurenții de la Prețul cel bun, din ediția de pe 15 martie 2022.

Adrian Petre a mărturisit că este din orașul Comarnic, fapt care l-a făcut pe Andrei Ștefănescu să amintească de orașul în care se blochează traficul pe DN1, pe Valea Prahovei.

De cum l-a văzut pe concurent, Liviu Vârciu și-a dat seama că îl cunoaște de undeva.

„Sunt din orașul Comarnic. Sunt fochist la o instituție publică. Pe lângă asta practice actoria. Am filmat chiar în filmul domnului Vârciu, „Zăpadă, ceai și dragoste”, a spus Adrian Petre.

„Chiar voiam să știu de unde cunosc această figură. A fost figurant în film. A făcut niște figuri!”, a spus Liviu Vârciu.

Citește și: Prețul cel bun, 14 martie 2022. Maria l-a amețit complet pe Liviu Vârciu când i-a spus numele soțului ei

Ce au licitat concurenții de la Prețul cel bun, pe 15 martie 2022

În cadrul primei licitații din ediția de pe 15 martie de Prețul cel bun concurenții au fost puși în situația de a ghici prețul unui set de jucării antistres.

„Un set de 30 de jucării antistres, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Sunt 30 de bucăți să ajungă la toată lumea, că stres este destul!”, a spus Andrei Ștefănescu

Larisa a spus că setul costă 160 de lei, Gabriel a estimat produsul la 60 de lei, Roxana a spus 130 de lei, iar Adrian a spus 110.

Gabriel a câștigat licitația.

„Oricine ar câștiga acest set, să știți că eu vă iau două pisicuțe. Doamnelor, îni cer scuze! Un domn a câștigat astăzi prima licitație: Gabriel. 99 de lei costă setul, iar Gabriel s-a apropiat cel mai mult, cu 60 de lei”, a spus Liviu Vârciu

Citește și: Prețul cel bun, 11 martie 2022. Cristian i-a amuzat pe prezentatorii Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 14 martie 2022. Maria l-a amețit complet pe Liviu Vârciu când i-a spus numele soțului ei... Prețul cel bun, 16 martie 2022. Concurenta care a surprins cu pasiunea ei cea mai mare. Andrei Ștefănescu nu se aștepta ...
Idei pentru un mic dejun sănătos. Începe ziua cu o masă plină de nutrienți
Dimineața, ai nevoie de o masă echilibrată, bogată în nutrienți, care îți oferă energie...
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023. Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023 spune că Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale...
Parteneri
Tartă cu zmeură și cremă de mascarpone. Prăjitură gustoasă, aromată și colorată
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x