Antena Căutare

Prețul cel bun, 6 octombrie. Liviu Vârciu a primit o poreclă feroce din partea lui Andrei Ștefănescu. Cum l-a invitat în platou

Prețul cel bun este o emisiune concurs care este foarte apreciată ce publicul român. Prezentatorii Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut show total de glume. Cum l-a poreclit Andrei pe Liviu.

Liviu Vârciu, invitat în platoul emisiunii Prețul cel bun de Andrei Ștefănescu într-un mare fel

Antena 1

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu sunt prieteni foarte buni, de mai mulți ani. Cei doi găsesc mereu motive de amuzament în timpul emisiunii, iar de această dată Andrei i-a oferit lui Liviu o poreclă feroce.

Andrei Ștefănescu i-a făcut o poreclă-compliment lui Liviu Vârciu la Prețul cel bun, 6 octombrie

Andrei Ștefănescu i-a găsit o poreclă foarte amuzantă lui Liviu Vârciu. Fiind vorba de lei și cuști de lei, acesta l-a invitat pe Liviu în platou într-un mare fel. Se vede cu ușurință că sunt prieteni foarte buni și își permit tot felul de glume, care amuză audiența și publicul de la tv.

Citește și: Prețul cel bun, 4 octombrie 2021. Iuliana Luciu, cu o mască de noapte cu ochi de broască, în emisiune. Reacția lui Liviu Vârciu

„Ați văzut ce e acolo, doamnă, cușca cu lei. Iar acum vine în scenă cel care jonglează cu emoțiile dumneavoastră. Nimeni altul decât Liviu Vârciu”, spune Andrei Ștefănescu, invitându-l pe Liviu Vârciu în platoul Prețul cel bun.

Liviu își face prezența în platou și salută într-un mod foarte degajat.

„Bună seara dragii mei și bineînțeles să vă bată norocul”, spune Liviu când își face prezența.

„Adevăratul îmblânzitor de lei!”, îl poreclește laudativ Andrei Ștefănescu pe Liviu Vârciu.

„Lei grei! Mulțumesc din suflet, sunteți foarte amabili. Oare, Andrei, ar fi leul leu regele animalelor? Că leul românesc e un pic ciudat, are coamă rară. Trebuie să ai mai mulți lei. Orice român poate vâna aici câteva premii frumoase. Câte sunt, nu vreți să știți!”, spune Liviu Vârciu.

Citește și: Prețul cel bun, 4 octombrie. Iuliana Luciu, într-o pătură cu coadă de sirenă, în emisiunie. Ce a rugat-o Liviu Vârciu să facă

Modalitatea de selecție a concurenților pentru show-ul Prețul cel bun

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 1 octombrie 2021. Concurenții au fost nevoiți să ghicească prețul cel bun pentru o shaorma. Cum au reacționat

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/pretul-cel-bun

Prețul cel bun, 5 octombrie. Andrei Ștefănescu, glume pe seama înălțimii lui Liviu Vârciu. Ce i-a spus prezentatorului... Prețul cel bun, 6 octombrie. Piticul de grădină care a fost comparat cu o vedetă din tv. Ce au spus prezentatorii emisiu...
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate. Află explicațiile specialiștilor
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate, spun experții. Însă ce...
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023. Peștii au parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023 vine cu vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Metode sustenabile pentru a slăbi sănătos. Ce sfaturi îți recomandă dieteticienii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x