Căutare Live

Prețul cel bun, 7 decembrie 2021. Ce reacție neașteptată a avut un concurent atunci când roata i-a adus numărul norocos

Când a văzut ce rezultat i-a adus roata îne diția 64 a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1, un concurent a avut cea mai neașteptată reacție!

Un concurent i-a surprins pe toți cu reacția sa, la emisiunea Prețul cel bun de la Antena 1

Antena 1

După ce au reușit să ghicească prețul cel bun pentru diferite produse, patru concurenți au primit șansa de-a se întrece pentru a ajunge în finala ediției 64. Când roata i-a adus un rezultat norocos, unul dintre concurenți a avut o reacție complet neașteptată, ce i-a surprins pe mulți!

Ce reacție neașteptată a avut unul dintre concurenți, în ediția 64 a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1

În edițai 64 a show-ului Prețul cel bun de la Antena 1, mai mulți concurenți și-au încercat norocul la ghicit costul pentru diferite produse. Cei mai norocoși dintre ei au primit apoi șansa de-a învârti roata cu numere, urmând ca cel care obține cel mai mare rezultat să ajungă în finală.

Rând pe rând, fiecare a așteptat să vadă ce număr indică roata. Când a văzut că săgeata s-a oprit în dreptul lui 100, unul dintre concurenți a avut o reacție complet neașteptată!

Citește și: Prețul cel bun, 7 decembrie 2021. Liviu Vârciu a încercat s-o facă „geloasă” pe una din concurente. Dezvăluirea femeii l-a uluit

Omul a fost atât de bucuros, încât a început să sară de fericire prin platou, strigând numărul norocos! Domnul Ion s-a dus în public, la susținătorii săi, și s-a îmbrățișat cu toți!

„Băi, ți-am zis că iau?!”, a fost replica acestuia, care cu greu și-a putut stăpâni fericirea.

Citește și: Prețul cel bun, 7 decembrie 2021. Iuliana Luciu, apariție de senzație într-o rochie scurtă și foarte îndrăzneață. Ce s-a văzut

Când a primit suma de 2.000 de lei de la Liviu Vârciu, concurentul și-a „frecat” banii norocoși de față, ca să aibă la fel de multă baftă și în continuare!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 64 a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1 ca să savurezi tot momentul inedit.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Citește și
Când începe „Mireasa – Capriciile Iubirii” și ce rol va avea Ion Șaulescu în emisiune
Când începe „Mireasa – Capriciile Iubirii” și ce rol va avea Ion Șaulescu în emisiune
Când începe „Mireasa – Capriciile Iubirii” și ce rol va avea Ion Șaulescu în emisiune
Colaj cu Virgil Mănescu și la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Mai multe articole

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 7 decembrie 2021. Liviu Vârciu a încercat s-o facă „geloasă” pe una din concurente. Dezvăluirea femeii l... Prețul cel bun, 8 decembrie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut dezvăluiri neașteptate despre post. Ce au r...
Ultimele știri